Covasna 9 martie 2023

Sinteza Zilei:
  • Un jandarm de 26 de ani a murit in timpul instruirii in cadrul unui poligon din Sfantu Gheorghe. Tinerele sperante ale Jandarmeriei Romane au venit sa-l conducă pe ultimul drum pe Alexandru Dobrică. (Articolul 5)
  • Două zile dedicate nutriției la Școala Gimnazială nr. 2 Covasna. Zeci de elevi s-au reunit astăzi în cadrul unui concurs de nutriție intitulat „Castelul sănătății“, organizat vineri de către profesorii coordonatori ai programului „Școala Altfel“, proiect SMART, derulat de Primăria Covasna. (Articolul 1)
  • În această dimineață a avut loc inaugurarea podului de la Bartholomee din orașul Târgu Secuiesc. Cel mai important proiect inceput in urma cu un an si jumatate a fost finantat de Consiliul Judetean Covasna, iar investiția s-a ridicat la peste cinci milioane de lei. (Articolul 2)
  • Agenția de Dezvoltare Regională Sud-Est a organizat miercuri la București o dezbatere ce a vizat prezentarea și discutarea priorităților Programului Operațional Regional pentru perioada viitoare. Dezbaterea a fost adresată mai multor actori care s-au implicat în cadrul proiectelor depuse în cadrul POR, printre care și președintele Consiliului Județean Covasna, Tamas Sandor. (Articolul 3)
  • Gorbea (Jandarmeria Română): „Transferul detașamentelor de jandarmi la Poliție nu se va petrece după o structură anume, ci în baza unor necesități”. 23 de detașamente jandarmi vor trece, începând cu data de 1 aprilie 2017, în subordinea Inspectoratelor de Poliție din țară, anunța Carmen Dan luna trecută, ministrul Afacerilor Interne. În acest sens, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Georgian Denis Gorbea, a precizat pentru News.ro că transferul detașamentelor de jandarmi la Poliție se va face „în baza unor necesități“, iar forma finală a proiectului de lege se discută încă. (Articolul 4)
Concluzie: Ultimele evoluții în ceea ce privește transferul detașamentelor jandarmi la poliție, inaugurarea podului de la Bartholomee din orașul Târgu Secuiesc și decesul unui jandarm tânăr în timpul instruirii sunt evenimentele care au atras atenția presei locale de astăzi.
Barcani, a treia comună din județ în care funcționează un Serviciu  Local de evidența populației
Demersurile făcute de autoritatea locală din co…
mesageruldecovasna.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023