Dâmbovița 12 martie 2023

  • Ziua Copilului se îndepărtează de România. Politicienii analizează posibilitatea ca sărbătorirea acestei zile să fie restricționată în viitorul apropiat, și nu să fie sărbătorită pe 1 iunie, cum se face de zeci de ani.
  • Cu toate că obiectivele turistice sau reprezentațiile culturale nu sunt închise de COVID-19, polițiștii iau măsuri pentru a opri reînvierea infectării în domeniile turistice. În Dâmbovița au fost aplicate zeci de amenzi în ultimele zile pentru nerespectarea normelor sanitare.
  • Dâmbovițenii care au împlinit 55 de ani și vor să-și vaccineze sunt invitați să o facă în centrele speciale din zonă. Mai multe centre vor fi deschise săptămâna aceasta, iar programările se pot face prin telefon sau online.
  • Un bărbat din Târgoviște a fost întâlnit fără suflare în casa lui. Anchetatorii spun că se crede că moartea este de cauză naturală, dar ancheta este în curs de desfășurare pentru a identifica cu exactitate cauza decesului.
  • Primăria din Găești a dat cursei legale o pisică care fumega în parc. După ce a fost reviscolit de angajați ai primăriei și băgat într-un camion de gunoi, felina a fost apoi dusă la un azil de protecție a animalelor, unde a fost încredințată unei familii iubitoare.
Concluzie: Astazi, presa locală din Dâmbovița a adus în atenția cititorilor subiecte privind restricționarea sărbătoririi Zilei Copilului, măsuri luate pentru a stopa răspândirea infectării în domeniul turistic, vaccinarea persoanelor în vârstă, cazul decesului unui bărbat din Târgoviște și povestea unei pisici găsite în parc și încredințată unei familii iubitoare.
FOTO: Gest emoționant. Elevii Liceului de Arte din Târgoviște au pictat camere de TERAPIE pentru copiii cu autism și Sindrom Down
Gest emoționant făcut de mai mulți tineri pasio…
www.gandul.ro
Câți lei costă o bere în BARUL lui Bobiță din Fierbinți, devenit celebru după serialul „Las Fierbinți” de la Pro TV
Serialul ”Las Fierbinți” este foarte apreciat d…
www.gandul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023