Dolj 1 aprilie 2023

Sinteza Zilei:

  • Târgul de Paște de la Craiova îşi deschide porţile sâmbătă, într-un peisaj de poveste, în Parcul Nicolae Romanescu. Craiova a fost desemnată cea mai frumoasă destinaţie de Paşte din Europa de către European Best Destinations.
  • Urmărire încheiată cu accident, pe străzile din Craiova.
  • Ieri, polițiștii Secției nr.7 Poliție Rurală Plenița, împreună cu colegi din cadrul Poliției Municipiului Băilești și jandarmi de la Gruparea Mobilă de Jandarmi Craiova, au pus în executare cinci mandate de percheziție domiciliară, trei în comuna Caraula, la locuințele a trei tineri cu vârste cuprinse între 19 și 23 de ani și două în Vârtop.
  • În România sunt sate întregi fără copii și școli cu 2-3 elevi. Aceasta este realitatea anului 2023. Ca să sporească natalitatea, primarii acordă stimulente pentru fiecare nou-născut. În unele comune acestea ajung și la 5.000 de lei.
  • Trista poveste a unui bărbat din Brăila a fost făcută publică zilele acestea pe o cunoscută pagină de Facebook. Este vorba despre un bărbat, originar din Brăila, care, din cauza unor probleme personale, a ajuns…
  • Inaugurarea Târgului de Paște, din Craiova, programată pentru 1 aprilie a fost amânată pentru mâine, din cauza ploilor.

Concluzie:

Astăzi, presa locală din Dolj a prezentat subiecte diverse, dar cu un accent pe evenimente de cultură și tradiții cu deschiderea târgului de Paște din Craiova și pe probleme de ordine publică, cu o urmărire încheiată cu accidente în Craiova și un caz de percheziție. De asemenea, s-a prezentat o situație îngrijorătoare din unele sate din România cu o natalitate scăzută, iar primarii acordă stimulente pentru fiecare nou-născut pentru a spori rata nașterilor.

S-a născut un complex „Petrolul”, în SuperLigă, al echipei lui Mititelu! „Lupii” – lideri acum în play-out – la al doilea succes în deplasare în dauna lui FCU 1948 Craiova! Florin Pârvu a bifat trei victorii consecutive în campionat!
Într-o existență aproape seculară, nu cred că P…
gazetaph.ro
Cursă nebună, cu poliția pe urme, în Craiova. Un motociclist a intrat într-o mașină și a ajuns pe autospeciala de Poliție
Urmărire încheiată cu accident, pe străzile din…
stirileprotv.ro
Ce a pățit Nea Petrică din BRĂILA după ce s-a angajat ajutor de cioban la o stână din Dolj
Trista poveste a unul bărbat din Brăila a fost …
www.gandul.ro
Inaugurarea Târgului de Paște din Craiova, amânată din cauza vremii
Inaugurarea Târgului de Paște, din Craiova, pro…
www.gds.ro
Polițiștii au descins în Caraula și Vârtop
Ieri, polițiștii Secției nr.7 Poliție Rurală Pl…
cvlpress.ro
Târgul de Paşte se deschide azi la Craiova: Alice în Ţara Minunilor are 5 metri
Târgul de Paşte de la Craiova îşi deschide porţ…
www.mediafax.ro
Ce s-a întâmplat într-o localitate din Dolj unde primarul a început să dea stimulente de mii de lei pentru nou-născuți
În România sunt sate întregi fără copii și școl…
stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023