Dolj 22 martie 2023

Sinteza Zilei – 22 Martie 2023

Sinteza Zilei

  • Un incendiu puternic a avut loc la Filiași, proprietarul casei fiind transportat la spital cu arsuri la nivelul feței.
  • Cinci unități de învățământ ciclul liceal din Craiova au fost vizitate de „Caravana promovării profesiei de polițist”.
  • Colegiul Național „Elena Cuza” din Craiova a înființat o trupă de teatru formată din elevi de clasă a V-a, care va susține un spectacol la Zilele Colegiului din luna mai.
  • Parlamentarii au decis sărbătorirea Zilei Olteniei pe 21 martie, dată la care localnicii din Craiova au sărbătorit cu bucate tradiționale.
  • Fostul jucător al echipei Jiul, Emil Traistaru, a povestit despre perioada în care a jucat în această echipă.

Concluzie

Astăzi în presa locală din Dolj s-au remarcat un incendiu puternic la Filiași, un eveniment pozitiv la Colegiul Național „Elena Cuza” din Craiova, o campanie de promovare a profesiei de polițist în cinci unități de învățământ ciclul liceal și o sărbătoare tradițională pentru Zilele Olteniei. De asemenea, fostul jucător al echipei Jiul, Emil Traistaru, a amintit cu nostalgie de perioada în care a jucat în această echipă.

Ziua Olteniei, sărbătorită pe 21 martie, la Craiova. Gospodinele au întins pe mese bunătăți pregătite după obiceiul zonei
Oltenii sunt mândri că au ziua lor, așa că cei …
stirileprotv.ro
Incendiu puternic la Filiaşi
Aseară, un incendiu puternic a avut loc la Fili…
cvlpress.ro
Premieră la Colegiul Naţional “Elena Cuza” din Craiova: o trupă de teatru, formată din elevi de cls. a V-a , va ieşi, pe scenă, de Zilele Colegiului, în luna mai
Colegiul Naţional “Elena Cuza” din Craiova nu m…
cvlpress.ro
“Caravana promovării profesiei de poliţist” , în cinci unităţi de învăţământ preuniversitar din Craiova
Cinci unităţi de învăţământ preuniversitar, cic…
cvlpress.ro
Emil Traistaru: / „Cand am marcat pentru Jiul eu eram Imparatul lumii si ~
Emil Traistaru a jucat la Jiul in doua perioade…
www.zvj.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023