Dolj 30 martie 2023

Sinteza Zilei:

  • Protest al sindicaliștilor din învățământ – Câteva sute de persoane, membre ale Sindicatului din Învățământ “Spiru Haret” Dolj, structură parte din Federația Sindicatelor din Educație “Spiru Haret”, au protestat în Piața Mihai Viteazul din Craiova, sub sloganul “România educată scoate personalul din învățământ în stradă”.
  • Bărbat reținut pentru furt dintr-o sală de jocuri de noroc – Un bărbat de 39 de ani a fost reținut de polițiștii din Dolj după ce ar fi furat dintr-o sală de jocuri de noroc 20.000 de lei, distrugând aparatele de joc.
  • Expoziție dedicată Jandarmeriei Române – Muzeul Național de Istorie a României, în parteneriat cu Complexul Național Muzeal ASTRA din Sibiu, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române și Consiliul Județean Dolj, anunță deschiderea expoziției itinerante „Jandarmeria Română 1850 – 2020” la sediul Secției Istorie-Arheologie a Muzeului Olteniei Craiova.
  • Editorial despre politica Craiovei și Timișoarei – Marius Ghilezan, editorialist, scrie despre cum oltenii se uită în direcția Timișoarei cu jind.

Concluzie:

Sindicaliștii din învățământ au organizat un protest în Piața Mihai Viteazul din Craiova, sub sloganul “România educată scoate personalul din învățământ în stradă”. De asemenea, un bărbat a fost reținut de polițiști după ce a furat dintr-o sală de jocuri de noroc, în timp ce Muzeul Olteniei Craiova găzduiește o expoziție itinerantă dedicată Jandarmeriei Române. În altă ordine de idei, editorialistul Marius Ghilezan scrie despre dorința oltenilor de a nu fi depășiți de Timișoara pe plan politic.

Expoziţie dedicată Zilei Jandarmeriei Române, la Muzeul Olteniei din Craiova
Muzeul Național de Istorie a României, în parte…
cvlpress.ro
Un bărbat din Dolj a fost reținut de polițiști după ce ar fi furat dintr-o sală de jocuri de noroc 20.000 de lei
Un bărbat de 39 de ani a fost reținut de poliți…
www.stiripesurse.ro
Craiova peste… Timişoara
Marius Ghilezan, bănăţean de loc, este un edito…
cvlpress.ro
Sindicaliştii de la “Spiru Haret” Dolj au ieşit în stradă, la Craiova, sub sloganul “România educată scoate personalul din învăţământ în stradă”
Astăzi, câteva sute de persoane , membre ale Si…
cvlpress.ro
Comunicat de presă Comuna Bârca
Comunicat de presă Comuna Bârca
cvlpress.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023