Galați 20 martie 2023

Sinteza Zilei

Sinteza Zilei

  • Un șofer de 31 de ani din Galați a rămas fără permis după ce s-a dat în spectacol chiar în fața intrării principale a combinatului siderurgic.
  • Cea de-a XIII-a ediție a Concursului național de muzică ușoară pentru copii „Armoniile Dunării” Brăila, desfășurată pe 17 martie 2023, a pus în valoare calitățile vocale și talentul a 65 de concurenți împărțiți pe grupe de vârstă și proveniți din țări precum Alba-Iulia, Bacău, Bălți (Republica Moldova), Bârlad, Brăila, Buzău, Călărași, Cernavodă, Craiova, Focșani, Galați, etc.
  • Marșul pentru viață, eveniment aflat la a XIII-a ediție la nivel național, se va desfășura la Galați, sâmbătă, 25 martie 2023, între orele 16-18:30. Plecarea se va face din zona Trecere bac, pe traseul Faleza inferioară – Zona Zidului – Elice – Vox Center – Catedrală. Marșul este dedicat prețuirii și ocrotirii vieții copiilor, încă din momentul concepției.

Concluzie

Astăzi, presa locală din Galați a atras atenția asupra unui șofer care și-a pierdut permisul după ce s-a dat în spectacol în trafic, a unui concurs de muzică ușoară pentru copii care a avut loc în Brăila și a unui marș pentru viață ce va avea loc în Galați în curând.

Ce a pățit un șofer din Galați care a făcut drifturi în plin trafic, în miezul zilei
Un șofer de 31 de ani din Galați a rămas fără p…
stirileprotv.ro
Galați, sâmbătă, 25 martie 2025: Marșul pentru viață
Marșul pentru viață, eveniment aflat la a XIII-…
presagalati.ro
Au fost premiaţi 30 dintre concurenţii selectaţi pentru faza finală a Concursului naţional de muzică uşoară pentru copii „Armoniile Dunării” Brăila. Marele Premiu şi Trofeul au fost câştigate de Damian Alexandra-Ioana din Tecuci
Cea de-a XIII-a ediţie a Concursului naţional d…
probr.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023