Giurgiu 1 martie 2023

Sinteza Zilei:
  • Polițiștii din Giurgiu oferă mărțișoare și sfaturi preventive femeilor șofer din municipiu;
  • Gheorghe Cireap, Președintele IMM – Filiala Giurgiu, adresează urări tuturor femeilor ” Oameni de afaceri” din județul Giurgiu, în contextul zilei de 1 Martie;
  • Margherita de la Clejani a achitat o amendă penală și a scăpat de închisoare, după ce a fost prinsă conducând sub influența drogurilor.
Concluzie: În Giurgiu, Poliția oferă mărțișoare și sfaturi preventive femeilor șofer, în timp ce Președintele IMM – Filiala Giurgiu și-a adresat urările femeilor ” Oameni de afaceri” din județ. Pe de altă parte, Margherita de la Clejani a scăpat de închisoare prin achitarea unei amenzi penale.
Margherita de la Clejani a scăpat de închisoare. Cât a plătit fata Clejanilor pentru libertatea sa
Margherita, fata celebrilor lăutari de la Cleja…
www.bzi.ro
Urarea Președintelui IMM – Filiala Giurgiu , Gheorghe CIREAP, pentru toate femeile – ” Oameni de afaceri” – din județul Giurgiu!
Doresc să  ofer în aceasă zi un buchet de senti…
jurnalgiurgiuvean.ro
Astăzi, la Giurgiu, Doamnele la volan au fost trase pe dreapta de agenții de la rutier…De data aceasta însă pentru a le oferi mărțișoare!
Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliți…
jurnalgiurgiuvean.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023