Giurgiu 10 aprilie 2023

Sinteza Știrilor – 10 aprilie 2023

Sinteza Zilei

  • Proiecte importante la Stoenești: Administrația din Stoenești a finalizat lucrările de asfaltare a drumului județean care tranzitează comuna, precum și pe cele de amenajare a trotuarelor și relocare a infrastructurii de utilități. Un alt proiect important a intrat în linie dreaptă la Stoenești. Este vorba despre sala de sport ce urmează a fi construită de CNI.
  • Revoltă fără precedent în comuna Ghindeni: Oamenii din Ghindeni au organizat o manifestație împotriva primarului comunei, acuzându-l că nu își face treaba și că nu se ține de promisiunile făcute în campania electorală. Manifestanții au blocat drumul comunal și au cerut demisia primarului.
  • Accident grav la Giurgiu: Două mașini s-au ciocnit violent pe drumul județean care leagă Giurgiu de Videle. Trei persoane au fost rănite, una dintre ele fiind în stare gravă.
  • Ceremonie de inaugurare la Institutul de Cercetare Agricolă: Institutul de Cercetare Agricolă din Giurgiu a primit mai multe fonduri pentru modernizare și dotare, iar astăzi a fost inaugurată clădirea nouă, cu echipamente de ultimă generație. Evenimentul a fost marcat printr-o ceremonie restrânsă, din cauza pandemiei.

Concluzie

Astăzi, în presa locală din Giurgiu, au atras atenția proiectele importante finalizate sau în derulare la Stoenești, revoltă fără precedent în comuna Ghindeni, un accident grav pe drumul Giurgiu-Videle și ceremonia de inaugurare a clădirii noi la Institutul de Cercetare Agricolă din Giurgiu.

Proiecte importante la Stoenești
Proiecte importante la Stoenești. Punct fina…
ziarulargesul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023