Gorj 1 martie 2023

Sinteza Zilei:
  • Directoarea Bibliotecii Județene din Târgu Jiu a fost găsită fără viață în clădirea instituției.
  • Un polițist din Târgu Jiu a fost luat în colimator de superiorii săi pentru că ar fi încălcat regulile în trafic și ar fi fost surprins fără centura de siguranță.
  • Consiliul Local Târgu Jiu a aprobat, în unanimitate, organizarea unui concurs de soluții pentru reamenajarea Pieței Prefecturii.
  • Gorjenii care doresc să se vaccineze anti-COVID-19 împotriva infectării cu noul coronavirus pot face acest lucru și în următoarele două săptămâni, în cadrul unui maraton de imunizare.
Concluzie: Astăzi, în presa locală din Gorj s-a vorbit despre fapte diverse, precum evenimentele tragice care au loc la Biblioteca Județeană din Târgu Jiu, încălcările de reguli din trafic, dar și despre evenimente mai constructive, precum organizarea unui concurs de soluții sau un maraton de vaccinare împotriva COVID-19.
Motivul pentru care directoarea Bibliotecii Județene din Târgu Jiu și-a pus capăt zilelor. Femeia a lăsat un bilet de adio
Directoarea Bibliotecii Județene din Târgu Jiu …
stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023