Gorj 29 martie 2023

Sinteza Zilei – 29.03.2023

Sinteza Zilei

  • Zăpadă de primăvară în mai multe localități: Este zăpadă de primăvară în mai multe localități din partea de nord a județului Gorj. A nins în ultimele ore, iar stratul de zăpadă trece de 5-6 centimetri, în localități din zonă submontană a județului, precum Mușetești sau orașul Bumbești-Jiu.
  • Handbalistele zălăuane joacă la Târgu Jiu: HC Zalău revine pe semicerc după două săptămâni în care Liga Naţională a fost întreruptă, handbalistele conduse de Gheorghe Tadici urmând să evolueze pe terenul formaţiei CSM Târgu Jiu.
  • Studenții din Târgu Jiu donează sânge: Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, în parteneriat cu Liga Studenților din Universitatea „Constantin Brâncuși” și Centrul de Transfuzie Sanguină Gorj, organizează Campania Sângele salvează vieți. Aceasta se va desfășura pe 30 şi 31 martie.
  • Orașul Țicleni va avea propriul Serviciu de Evidență a Persoanelor: Orașul Țicleni Gorj va avea de luna viitoare propriul Serviciu de Evidență a Persoanelor. În baza Hotărârii Consiliui Județean Gorj, acesta își începe activitatea din 19 aprilie.
  • Cutremur în Gorj: Un cutremur cu magnitudinea 2,9 a avut loc miercuri după-amiaza în județul Gorj.
  • FOTO. A plecat de acasă într-o direcție necunoscută și este de negăsit. O minoră din Telenești, căutată cu disperare de familie și poliție: O minoră în vârstă de 14 ani din satul Vadul-Leca, raionul Telenești este căutată cu disperare de familie, dar și de poliție.

Concluzie

Astăzi, în presa locală din Gorj au fost prezentate următoarele evenimente: ninsoare în mai multe localități, meci de handbal între echipele HC Zalău și CSM Târgu Jiu, campanie de donare de sânge pentru studenții din Târgu Jiu, înființarea unui Serviciu de Evidență a Persoanelor în orașul Țicleni din Gorj, un cutremur cu magnitudinea 2,9 și dispariția unei minore din Telenești căutată de familie și poliție.

Gorj: Zăpadă de primăvară în mai multe localități
Este zăpadă de primăvară în mai multe localităț…
www.gds.ro
Handbalistele zălăuane joacă la Târgu Jiu
HC Zalău revine pe semicerc după două săptămâni…
www.magazinsalajean.ro
Studenții din Târgu Jiu donează sânge
Studenții din Târgu Jiu donează sânge. Universi…
www.gds.ro
Orașul Țicleni va avea propriul Serviciu de Evidență a Persoanelor
Orașul Țicleni Gorj va avea de luna viitoare pr…
www.gds.ro
Cutremur în Gorj
Un cutremur cu magnitudinea 2,9 a avut loc mier…
www.stiripesurse.ro
FOTO. A plecat de acasă într-o direcție necunoscută și este de negăsit. O minoră din Telenești, căutată cu disperare de familie și poliție
O minoră în vârstă de 14 ani din satul Vadul-Le…
timpul.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023