Gorj 3 martie 2023

Sinteza Zilei:

  • Un șofer a fost rănit în urma unui accident rutier pe drumul ce face legătura între comunele Negomir și Târgu Jiu. Vehiculul a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat într-un șanț.
  • O primărie din Gorj a fost sancționată cu o amendă de 20.000 de lei pentru depozitarea necontrolată a deșeurilor. Comisarii Gărzii de Mediu au început să verifice localitățile județului Gorj în privința stării de salubrizare.
  • Gărzi de coastă din Italia și Malta au salvat în decursul zilei de ieri peste 30 de imigranți care se aflau pe două ambarcațiuni în derivă în apropiere de Insula Marettimo.
  • În județele Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt și Vâlcea sunt disponibile fonduri UE în valoare de 150 de milioane de euro pentru firmele micro, mici și mijlocii. Acestea sunt accesibile prin intermediul Programului Regional SV Oltenia.

Concluzie:

Evenimentele care au atras atenția presei au fost un accident rutier în județul Gorj, sancționarea unei primării pentru depozitarea necontrolată a deșeurilor, salvarea de imigranți în apropiere de Insula Marettimo și disponibilitatea fondurilor UE pentru firmele din cinci județe.

Un șofer s-a răsturnat cu o dubă într-un șanț, la ieșire din Târgu Jiu
Un șofer a fost rănit vineri, după ce s-a răstu…
www.gds.ro
Primărie din Gorj, amendată cu 20.000 de lei pentru depozite necontrolate de deșeuri
Comisarii Gărzii de Mediu Gorj au început să ve…
www.gds.ro
​Fonduri UE 2023 pentru firme micro, mici și mijlocii: 150 milioane EUR în județele Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Vâlcea, prin Programul Regional SV Oltenia
​Fonduri UE 2023 pentru firme micro, mici și mi…
economie.hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023