Gorj 6 martie 2023

Sinteza Zilei:
  • Allianz-Țiriac Asigurări a primit 311 notificări de daună în urma cutremurelor din Gorj de la jumătate lunii trecute, pentru care estimează că ar fi de plătit despăgubiri de 1,3 milioane de lei, cea mai mare parte de către PAID – societatea care gestionează polițele obligatorii de locuințe împotriva cutremurului, inundațiilor și alunecărilor de teren, au declarat luni oficialii asigurătorului.
  • O acțiune derulată luni de Garda de Mediu Gorj împreună cu Poliția Locală din municipiul Târgu Jiu a condus la identificarea mai multor persoane care au abandonat deșeuri în zonele predispuse acestui fenomen, respectiv strada Pandurașul. Comisarii Gărzii de Mediu Gorj au aplicat amenzi în valoare de 18.000 lei celor care s-au făcut vinovați de încălcarea legii. Acțiunile de acest gen vor continua.
Concluzie: Astazi, presa locala din Gorj a atras atentia asupra impactului cutremurelor din luna februarie, aratand numarul mare de daune pe care compania de asigurari Allianz-Tiriac trebuie sa le plateasca, precum si asupra actiunilor Gardai de Mediu Gorj in lupta impotriva poluarii si a abandonarii de deseuri in zonele predispuse acestui fenomen.
Peste 300 de daune anunțate după cutremurele din Gorj la Allianz-Țiriac: Ce despăgubiri ar avea de plătit acum și cât dacă ar fi un cutremur ca cel din ’77
Allianz-Țiriac Asigurări a primit 311 notificăr…
economie.hotnews.ro
Amenzi de 18.000 de lei aplicate de Garda de Mediu Gorj la Târgu Jiu
O acțiune derulată luni de Garda de Mediu Gorj …
www.gds.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023