Harghita 8 martie 2023

Sinteza Zilei:
  • O asistentă medicală a fost lovită în timpul programului de către un pacient care ulterior a părăsit spitalul fără voia medicilor implicați în caz. Incidentul a fost comunicat autorităților și se iau măsuri pentru găsirea agresorului.
  • Controalele autorităților în zona de munte din Harghita sunt mai stricte în această perioadă din cauza numărului mare de turiști. Au fost verificate mai multe pensiuni turistice, iar unele au fost amendate pentru nerespectarea normelor de igienă și siguranță.
  • Un bărbat din Miercurea Ciuc a fost prins în timp ce conducea un autoturism fără permis de conducere. Mașina a fost confiscată, iar șoferul s-a ales cu o amendă și cu o dosar penal.
  • Un cetățean străin a fost depistat când încerca să intre în România cu acte false. Acesta încerca să treacă granița din Harghita cu un pașaport fals, însă a fost descoperit de autoritățile competente și a rămas fără documente.
Concluzie: Astăzi, presa locală din Harghita a relatat despre incidente întâmplate în spital, controale mai stricte în zona de munte, cazul unui șofer care conducea fără permis și depistarea unui cetățean străin cu acte false la graniță.
8 martie – 8 personalități feminine din Harghita și Covasna
De Ziua Internațională a Femeii, Muzeul Naționa…
mesageruldecovasna.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023