Hunedoara 24 martie 2023

Sinteza Zilei – 24 martie 2023

Sinteza Zilei

Evenimente locale importante – 24 martie 2023

  • Primăria Piatra Olt beneficiază de finanțare pentru modernizarea străzilor – Primarul Nicușor Rada a semnat un contract de finanțare în valoare de aproximativ 11 milioane de lei pentru modernizarea și reabilitarea a șapte km de drumuri de interes local din orașul Piatra Olt. Finanțarea a fost obținută în cadrul Programului Național „Anghel Saligny”. Lucrările vor fi achiziționate prin licitație publică.
  • Verificări ale DSVSA în Satu Mare – Inspectorii Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Satu-Mare au efectuat 93 de acțiuni de control pentru verificarea unităților care procesează carne și lapte, depozitelor alimentare, hipermarketurilor, brutăriilor și altor localuri în care se consumă alimente. Un magazin din Păulești a primit amendă în valoare de 1200 de lei.
  • Liga a 4-a Elite pornește la drum fără trei echipe – Competiția locală de fotbal Ligii a 4-a Elite începe în acest weekend, cu partide programate în cele două serii ale competiției. Trei echipe, Vetiș, Decebal și Păulești, nu vor participa în acest sezon din cauza unor probleme financiare.

Concluzie

În Piatra Olt va avea loc un amplu proiect de modernizare și reabilitare a străzilor, cu o finanțare obținută din Programul Național „Anghel Saligny”. În Satu Mare, Inspectorii DSVA au efectuat verificări pentru a asigura siguranța alimentară, iar în Liga a 4-a Elite începe sezonul fără trei echipe.

Magazin alimentar din Păulești amendat cu 1200 de lei
Inspectorii  Direcției  Sanitare  Veterinare  ș…
www.satmareanul.net
Aproape 11 milioane de lei pentru reabilitarea și modernizarea străzilor din Piatra Olt. Primarul Nicușor Rada a semnat contractul de finanțare
Primarul orașului Piatra Olt a semnat, recent, …
olt-alert.ro
LIGA a 4-a ELITE pornește la drum fără Vetiș, Decebal și Păulești! Program!
Material de: Florin Mureşan, Cristian Blăjean D…
www.gazetanord-vest.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023