Ialomița 17 martie 2023

Sinteza Zilei:

  • Cele mai noi informații cu privire la vaccinarea anti-COVID din județul Ialomița au fost prezentate astăzi în cadrul unei conferințe de presă de către Direcția de Sănătate Publică Ialomița.
  • O tânără de 20 de ani din Slobozia a fost rănită în urma unui accident rutier petrecut ieri, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. Șoferul vinovat a fost sancționat de polițiști.
  • Președintele Consiliului Județean Ialomița și-a prezentat astăzi raportul de activitate pe anul trecut. Printre realizările menționate se numără modernizarea unor drumuri județene, construcția unor bazine de înot și îmbunătățiri la nivelul sistemului de sănătate local.

Concluzie:

În Ialomița, cea mai importantă temă de astăzi a fost vaccinarea anti-COVID, iar Direcția de Sănătate Publică a prezentat cele mai recente statistici. De asemenea, un accident rutier a avut loc în Slobozia, iar președintele Consiliului Județean Ialomița și-a prezentat raportul de activitate pe anul trecut.

Șelimbăr merge după puncte la Slobozia – Remus Șerban: ”Sigur ne vom clasa deasupra locului de baraj”
CSC 1599 Șelimbăr ia startul în Grupa 1 din pla…
www.oradesibiu.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023