Iași 24 martie 2023

Sinteza Zilei:

• Trei „puștani” din Iași au furat bunuri în valoare de 5.000 lei dintr-un peco OMV și au impresionat părinții, care s-au trezit cu un apel de la poliție. (sursa: ziarul de iasi)

• Un bărbat din Iași și-a pierdut viața într-un accident rutier în Brașov, fiind zdrobit de un TIR. Soția decedatului susține că se încearcă mușamalizarea cauzei accidentului. (sursa: bzi)

• Karpaten Turism a deschis o nouă agenție de turism All Inclusive la Iași, în centrul orașului. (sursa: bzi)

• Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași va achiziționa noi provizii alimentare pentru cantina din campusul Tudor Vladimirescu, unde zilnic se servesc aproape 900 de studenți. (sursa: ziarul de iasi)

• La Opera Națională din Iași se va desfășura premiera spectacolului „Il Trovatore”, după 40 de ani de la ultima montare. (sursa: bzi)

• Facultatea de Automatică și Calculatoare din Iași organizează concursul studențesc de robotică industrială TUIasi Industrial Robotics Competition 2023. (sursa: bzi)

• Autoritățile din Iași monitorizează zonele vulnerabile în care ar putea apărea comerțul ilegal de pește. (sursa: ziarul de iasi)

• Vor avea loc ateliere și acțiuni speciale la Pallas Mall Iași cu ocazia sărbătoririi Zilei Poliției Române. (sursa: bzi)

Concluzie:

Astăzi, presa locală din Iași a atras atenția cititorilor prin subiecte diverse, de la evenimente tragice, precum accidentul rutier de la Brașov, la subiecte mai pozitive, ca deschiderea unei noi agenții de turism și organizarea atelierelor de lectură pentru copii. De asemenea, viața studenților din Iași și activitatea academica sunt subiecte importante, fiind prezentate atât concursul studențesc de robotică industrială, cât și achiziționarea de noi provizii pentru cantina din campusul Tudor Vladimirescu.

Trei „puștani” din Iași și-au impresionat părinții, care s-au trezit cu un „apel” de la poliție, după ce au furat bunuri din OMV, în valoare de 5.000 de lei: Tatăl a muțit și a scos portofelul să plătească greșeala fiului său – FOTO
Trei „puștani” și-au impresionat părinții, care…
www.bzi.ro
Accident cumplit la Brașov, un bărbat din Iași a murit zdrobit de un TIR. „Se încearcă mușamalizarea” – FOTO/VIDEO
Accident cumplit la Brașov, un bărbat în vârstă…
www.bzi.ro
Singurul hub de dezvoltare digitală a ajuns la Iași. 30 de companii vor beneficia gratuit de program
Prima conferință organizată în cadrul inițiativ…
www.bzi.ro
Cantina din campusul „Tudor Vladimirescu” din Iași va primi noi provizii de alimente! Aproape 900 de studenți mănâncă zilnic
O nouă achiziție este organizată de Universitat…
www.bzi.ro
Finalul acestei săptămâni vine cu o nouă premieră la Opera Națională. „Il trovatore”, la Iași, după 40 de ani de la ultima montare – FOTO
Finalul acestei săptămâni vine cu o nouă premie…
www.bzi.ro
Autoritățile din Iași dau asigurări că mafia peștelui va fi oprită. În această perioadă crește comerțul ilegal. „Am transmis tuturor polițiștilor să monitorizeze toate zonele” – FOTO
Autoritățile din Iași dau asigurări că în aceas…
www.bzi.ro
Karpaten Turism aduce vacanțele All Inclusive la Iași, la Moldova Center
Karpaten Turism, unul dintre cei mai mari touro…
www.bzi.ro
Atelier de lectură pentru copii „Povești muzicale”, la Palatul Culturii din Iași
Atelierele de lectură pentru copii „Povești muz…
www.bzi.ro
Concurs studențesc de robotică industrială, la Iași
Facultatea de Automatică și Calculatoare din Ia…
www.7est.ro
Ziua Poliţiei Române, sărbătorită la Iaşi prin ateliere şi acţiuni speciale
Poliția Română sărbătorește 201 ani de la prima…
www.bzi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023