Iași 9 aprilie 2023

Sinteza Zilei – 9 aprilie 2023

Sinteza Zilei

  • O adolescentă de 14 ani, în comă, a fost transportată, duminică, la Iași, fiind preluată de elicopterul SMURD.
  • În perioada 10-14 aprilie va avea loc la Iași Olimpiada Națională de Biologie, eveniment competițional care va reuni 350 de participanți, elevi și profesori pasionați de tainele lumii vii.
  • Ca o recunoaștere a rolului pe care învățământul profesional și tehnic îl are în formarea și pregătirea profesională a tinerilor, Ministerul Educației și Inspectoratul Școlar Județean Iași, în parteneriat cu Colegiul Tehnic „Ioan C. Ștefănescu” organizează Olimpiada Națională Domeniul „Industrie Textilă și Pielărie” în perioada 10-14 aprilie.
  • Cele mai fierbinți și provocatoare subiecte, pe plan național și mondial, vor fi abordate într-o nouă emisiune-dialog BZI LIVE, programată luni, 10 aprilie 2023, cu începere de la ora 14.30 alături de lect. univ. dr. Teodor Lucian Moga, Centrul de Studii Europene (Facultatea de Drept) – UAIC din Iași.
  • După deszăpezirea rețelei de drumuri județene aflate în administrarea CJ Iași și redeschiderea circulației, s-a demarat încă din acest weekend inspecția zonelor aflate în monitorizare. Ca urmare, în zona Podului peste lacul Bulbucani (aflat în comuna Schitu Duca) s-au constatat degradări ale carosabilului.

Concluzie

Astăzi, în Iași, au avut loc evenimente diverse: o adolescentă a fost transportată în stare gravă cu elicopterul SMURD, va avea loc Olimpiada Națională de Biologie, Olimpiada Națională a Domeniului „Industrie Textilă și Pielărie”, Centrul de Studii Europene organizează o nouă emisiune pe BZI LIVE, iar carosabilul din Schitu Duca se află într-o stare degradată după condițiile meteo extreme.

Atenție, șoferi! Carosabilul dintr-o importantă comună din Iași a fost afectat de condițiile meteo extreme – FOTO
După deszăpezirea rețelei de drumuri județene a…
www.bzi.ro
Cele mai fierbinți și provocatoare subiecte, pe plan național și mondial, abordate într-o nouă emisiune-dialog BZI LIVE alături de lect. univ. dr. Teodor Lucian Moga, Centrul de Studii Europene (Facultatea de Drept) – UAIC din Iași
Cele mai fierbinți și provocatoare subiecte, pe…
www.bzi.ro
Olimpiada Națională de Biologie, la Iași în perioada 10 – 14 aprilie 2023
În perioada 10-14 aprilie va avea loc la Iași O…
www.bzi.ro
Olimpiada Națională Domeniul „Industrie Textilă și Pielărie”, organizată în perioada 10-14 aprilie, la Iași
Ca o recunoaștere a rolului pe care învățământu…
www.bzi.ro
Fată de 14 ani, adusă în comă la SJU Bacău și transportată de urgență cu elicopterul SMURD la Iași, pentru operație pe creier
O adolescentă de 14 ani, în comă, a fost transp…
ziaruldebacau.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023