Maramureș 8 martie 2023

Sinteza Zilei:
  • Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a oferit încredere femeilor, majoritatea funcțiilor de conducere din administrația locală fiind ocupate de doamne.
  • O persoană din satul Pomuț a decedat într-un accident rutier produs de un tânăr băut la volan, iar alți doi pasageri aflați în același autovehicul sunt în stare gravă la spital.
  • Un bărbat din localitatea Tăuții Măgherăuș și-a pierdut viața în timp ce încerca să oprească o bucată de lemn care rostogolea pe o pantă, aceasta lovindu-l în cap.
  • Consiliul Județean Maramureș împreună cu Primăria Sighetu Marmației au lansat un program prin care vor fi acordate vouchere de vacanță pentru angajații din administrația publică locală.
Concluzie: Astăzi, presa locală din Maramureș a relatat despre o serie de evenimente tragice, precum accidente rutiere și decese. De asemenea, au fost prezentate și inițiative pozitive, precum programul de acordare a voucherelor de vacanță pentru angajații din administrația publică locală din Sighetu Marmației.
Cel mai frumos mesaj de susținere pentru doamne și domnișoare, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, vine din municipiul Baia Mare
BAIA MARE EXEMPLU PENTRU ROMÂNIA ȘI EUROPA: Pri…
www.stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023