Mehedinți 13 martie 2023

Sinteza Zilei:
  • Ședință de Consiliu Local cu scandal la Jupânești, în Gorj. Aleșii locali s-au reunit duminică în cadrul unei ședințe pentru votarea bugetului localității. La un moment dat, lucrurile au degenerat, iar cei prezenți în sala de ședințe a Consiliului Local Jupânești au început să se certe.
  • Primăria Craiova a inaugurat o nouă parcare supraetajată, în zona Ișalnița. Parcarea are o capacitate de 200 de locuri și a fost construită cu fonduri europene.
  • Davino Pizza a inaugurat un nou restaurant în Severin Mall, Mehedinți. Este primul restaurant din această zonă al celebrului lant de pizzerii.
Concluzie: Astăzi, presa locală din Mehedinți a atras atenția cu ședința de Consiliu Local cu scandal de la Jupânești, aleșii locali reușind să voteze bugetul localității, primăria Craiova inaugurând o nouă parcare supraetajată, iar Davino Pizza deschizând primul restaurant din zonă.
Ședință de buget cu scandal, la Jupânești
Ședință de Consiliu Local cu scandal la Jupâneș…
www.gds.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023