Mehedinți 15 martie 2023

Sinteza Zilei

  • Un TIR si un autoturism s-au ciocnit pe DN 56A, în zona Stârmina, iar accidentul a atras în zona satenii din jur dornici de „pleasca”. În urma impactului, marfa din TIR, respectiv, ardei verzi si rosii, a ajuns într-o râpa. Satenii din apropiere au venit sa sacii si masinile sa culeaga marfa cazuta din TIR. Sursa: actualmehedinti
  • Astazi are loc un exercitiu cu forte si mijloace de interventie în teren, cu tema: Producerea unor situații de urgenta majore, inundatii. Actiunea se desfasoara în comuna Tiganasi. Autocamion de interventie, motopompa de mare capacitate,  ASAS cu motopompa, autospeciala de interventie cu barca, sunt doar cateva din mijloacele de interventie care participa la simularea in cazul producerii unor situatii de urgenta majore, inundatii.

Concluzie

In ziua de astazi, evenimentele care au atras atentia presei locale din Mehedinți au fost un accident in care un TIR a cazut intr-o rapa după ce s-a ciocnit cu un autoturism si participarea in cadrul unei simulări de situatie de urgenta majora în comuna Tiganasi.

Inundații majore la Țigănași. SIMULARE
Astazi are loc un exercitiu cu forte si mijloac…
www.ziaruldeiasi.rostiri
VIDEO Au tăbărât cu sacii peste marfa unui TIR implicat într-un accident în Mehedinți. ”Ne-am anunțat unul pe altul, ca vecinii”
Un TIR si un autoturism s-au ciocnit pe DN 56A,…
www.ziaruldeiasi.rostiri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023