Mehedinți 21 martie 2023

Sinteza Zilei:
  • Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin a primit o donație importantă în echipamente medicale, în valoare de 100.000 de euro, din partea Academiei Române și a omului de afaceri Gheorghe Iaciu.
  • Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin va implementa un nou sistem de supraveghere video pe raza orașului, cu ajutorul căruia se vor urmări activitățile infracționale și cu care se va încerca reducerea infracționalității.
  • Produsele tradiționale mehedințene, cum ar fi brânza telemea și sucul natural de mere din bătrâne livezi, vor putea fi achiziționate online, printr-o platformă nouă de e-commerce lansată de un producător local.
  • Un bărbat din comuna Almăjeni a fost reținut de polițiști după ce a agresat două persoane și a distrus mai multe autovehicule și bunuri.
  • Primarul comunei Livezile, din județul Mehedinți, a fost reținut și apoi arestat preventiv pentru 30 de zile, în urma unui dosar penal privind infracțiuni de corupție și abuz în serviciu.
Concluzie: Astăzi în presa locală din Mehedinți s-au regăsit articole despre: – o donație importantă de echipamente medicale primită de un spital din județ, – implementarea unui nou sistem de supraveghere video în oraș, – un producător local care a lansat o platformă de e-commerce pentru produse tradiționale, – un bărbat reținut de polițiști după o serie de agresiuni și distrugeri, – arestarea preventivă a unui primar pentru corupție și abuz în serviciu.
​Fonduri UE 2023: Ajutoare de 200.000-1,5 milioane EUR pentru firme din județele Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Vâlcea. Ghidul de finanțate propus și domeniile CAEN eligibile
​​Fonduri UE 2023: Ajutoare de 200.000-1,5 mili…
economie.hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023