Mehedinți 28 martie 2023

Sinteza Zilei:
  • Un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin a intervenit pentru îndepărtarea unor foi de tablă desprinse din acoperișul unei case nelocuite din municipiul Drobeta Turnu Severin. Tabla a fost desprinsă de vântul puternic care a afectat ieri toată țara.
  • Situație revoltătoare într-un spital din Orșova. Aparatură medicală performantă de sute de mii de euro zace nefolosită în cutii, în timp ce spitalul a sistat internările, pentru că medicii au rămas fără materiale sanitare.
  • Soția lui Leo de la Strehaia a anunțat că acesta a fost mutat în spitalul penitenciarului, însă trebuie operat de urgență pe inimă. Din câte se pare, starea lui de sănătate s-a mai ameliorat față de cum era în momentul în care a fost reținut.
Concluzie: Astăzi, presa locală din Mehedinți a relatat despre o intervenție a pompierilor pentru îndepărtarea unor foi de tablă desprinse de pe o casă, despre situația scandaloasă într-un spital din Orșova unde aparatura medicală de sute de mii de euro zace nefolosită în cutii și despre starea de sănătate a lui Leo de la Strehaia, care a fost mutat în spitalul penitenciarului pentru o intervenție chirurgicală urgentă.
Leo de la Strehaia a fost mutat în spitalul penitenciarului. „Prințul Țiganilor” trebuie operat de urgență pe inimă
Soția lui Leo de la Strehaia a anunțat că acest…
www.bzi.ro
Situație scandaloasă într-un spital din Orșova! Aparatură de 400.000 de euro, abandonată în cutii de carton. MOTIVUL HALUCINANT din spatele situației
Situație revoltătoare într-un spital din Orșova…
www.gandul.ro
Tablă luată de vânt de pe o casă nelocuită din Drobeta Turnu-Mehedinţi
Un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentulu…
www.gds.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023