Mehedinți 8 aprilie 2023

Sinteza Zilei – 08 aprilie 2023

Sinteza Zilei

  • Explozie la o fabrică de armament din Drobeta Turnu Severin, 4 persoane rănite – În urma unei explozii care a avut loc astăzi la o fabrică de armament din Drobeta Turnu Severin, 4 persoane au fost rănite. Potrivit primelor informații, explozia s-ar fi produs în urma unei erori umane în timpul procesului de producție.
  • Românii din diaspora pot vota și la alegerile locale prin corespondență – Românii care locuiesc în străinătate vor avea posibilitatea de a vota și la alegerile locale prin corespondență, conform unei decizii luate astăzi de Parlament. Procedura va fi stabilită prin hotărâre de guvern.
  • 10 localități din Mehedinți vor beneficia de finanțare europeană pentru restaurarea clădirilor istorice – 10 localități din județul Mehedinți vor primi fonduri europene pentru restaurarea clădirilor istorice. Proiectul în valoare de 5 milioane de euro va fi implementat în următorii 2 ani și va contribui la promovarea turismului cultural în zonă.

Concluzie

Astăzi, în Mehedinți, o explozie la o fabrică de armament a dus la rănirea a 4 persoane, Parlamentul a luat decizia ca românii din diaspora să poată vota și la alegerile locale prin corespondență și 10 localități din județul Mehedinți vor beneficia de finanțare europeană pentru restaurarea clădirilor istorice, în scopul dezvoltării turismului cultural în zonă.

VIDEO | Horoscop general, săptămâna 10 -16 aprilie 2023. Zodiile influențate de intrarea planetei Venus în Gemeni
Află ce îți rezervă astrele pentru perioada 10 …
www.gandul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023