Mureș 21 martie 2023

Sinteza Zilei:

  • AQUASERV Reghin anunță sistarea apei potabile pentru anumite zone din oraș, în data de 21 martie, din cauza unor lucrări programate pe rețeaua de distribuție.
  • Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș organizează în perioada 4 – 7 mai, în colaborare cu Liga Studenților din Târgu Mureș și cu coordonare directă din partea lui Adrian Ivănescu, o nouă ediție a Conferinței interdisciplinare NEUROn, un eveniment care abordează teme precum neuroanatomia, neurochirurgia, psihiatria, farmacologia, radiologia, biomecanica și medicina nucleară, adresat studenților și tinerilor medici dornici de perfecționare.
  • Primăria Luduș pregătește construirea unui stadion de fotbal și a unei baze sportive separate, potrivit declarațiilor Primarului Cristian Moldovan, care își propune să readucă tradiția fotbalului la Luduș și să ofere o alternativă de petrecere a timpului liber pentru iubitorii de sport din oraș și din împrejurimi.

Concluzie:

Astăzi, presa locală din Mureș a relatat despre sistarea furnizării apei potabile în anumite zone din Reghin, organizarea unei noi ediții a Conferinței interdisciplinare NEUROn la Târgu Mureș și intenția Primăriei Luduș de a construi un stadion de fotbal și o bază sportivă separată pentru a readuce tradiția fotbalului în oraș.

(Video) Tradiția fotbalului la Luduș: trecutul glorios are un viitor?
Primarul Cristian Moldovan ne-a declarat zilele…
www.punctul.ro
COMUNICAT SISTARE APĂ la Reghin
Compania AQUASERV S.A. Sucursala Reghin anunţă …
www.punctul.ro
O nouă ediție a Conferinței interdisciplinare NEUROn la Târgu Mureș
O nouă ediție a Conferinței interdisciplinare N…
www.punctul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023