Mureș 24 martie 2023

Sinteza Zilei

Sinteza Zilei de astăzi: 2023-03-24

  • În Târgu Mureș, mai multe persoane s-au trezit cu anvelopele mașinilor dezumflate. Cel puțin 17 autoturisme au fost afectate. Este anchetă în cazul acestui incident.
  • Sute de locuri de muncă sunt oferite la târgul de cariere din Târgu Mureș, continuându-se trendul pozițiilor remote.
  • Un serviciu specializat pentru victimele violenței sexuale a fost lansat la Ungheni, în Republica Moldova. Victimele infracțiunilor sexuale vor putea beneficia de consiliere și ajutorul necesar.
  • Un ansamblu de vehicule a fost confiscat la Târnăveni pentru transport ilegal de lemne. Încărcătura posibil nelegală consta în 26.16 mc cherestea de fag.
  • Au fost montate grinzile pe podul de peste Mureș din zona localității Vânători, din DN13C. Se estimează că lucrarea va fi finalizată în vara anului curent.
  • Ansambulul Mozart Group susține un turneu în Târgu Mureș, oferind un spectacol emoționant, plin de muzică, umor și imprevizibil. Noua abordare asupra muzicii clasice este fuziunea cu simțul umorului.
  • Drumul Ogra – Dileu Vechi – Vaideiu din comuna Ogra va fi modernizat. Contractul de finanțare a fost semnat, prin Programul Național de Dezvoltare Locală “Anghel Saligny”.
  • A avut loc un accident rutier la Crăciunești, între două autoturisme. Din fericire, doar una dintre cele trei persoane implicate a avut nevoie de asistență medicală la fața locului.
  • Trei drumuri din județul Bacău vor fi modernizate, fondul de premiere al competiției de șah organizate în Arad fiind de 30.000 de euro.

Concluzie Sinteza:

Astăzi, presa locală din Mureș a abordat subiecte variate, cuprinzând întâmplări de la accidente rutiere și confiscări de vehicule folosite ilegal, la lansarea unui serviciu specializat pentru victimele violenței sexuale și un spectacol adus de cunoscutul ansamblu Mozart Group. În plus, zeci de oameni din Târgu Mureș și-au găsit anvelopele mașinilor dezumflate și s-au oferit sute de locuri de muncă la un târg de cariere din oraș.

“Copiii sau bătrâni sau cine-o fi fost nu se știe”. Zeci de oameni din Mureș și-au găsit anvelopele mașinilor dezumflate
Este anchetă la Târgu Mureș, după ce mai multe …
stirileprotv.ro
„Continuă trendul pozițiilor remote”. Sute de locuri de muncă oferite la târgul de cariere din Târgu Mureș
Pentru sute de locuri de muncă se caută angajat…
stirileprotv.ro
La Ungheni a fost lansat primul Serviciu specializat pentru victimele violenței sexuale
Victimele infracțiunilor sexuale din municipiul…
www.zdg.md
Ansamblu de vehicule confiscat la Târnăveni pentru transport ilegal de lemne
La data de 20 martie 2023, în cursul serii, pol…
www.punctul.ro
(Video) S-au montat grinzile pe podul de peste Mureș de pe DN13C, din zona localității Vânători
Această etapă importantă a construcției ne aduc…
www.punctul.ro
MozART Group în turneu la Târgu Mureș
În 2023 celebrul spectacol oferit MozART group …
www.punctul.ro
Finanțare pentru drumul Ogra – Dileu Vechi – Vaideiu
Astăzi a fost semnat, la Ministerul Dezvoltării…
www.punctul.ro
Accident la Crăciunești
Azi, în jurul orei 14:30, pompierii Detașamentu…
www.punctul.ro
Consiliul Județean modernizează 3 drumuri: Gioseni – Pâncești, Roșiori – Pădureni și Sărata – Nicole Bălcescu. Finanțarea prin programul „Anghel Saligny” a fost semnată azi
La sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor …
ziaruldebacau.ro
Aradul, gazda unei etape din Grand Prix România la șah! Fondul de premiere al competiției de pe Mureș va fi de 30.000 de euro
Circuitul Grand Prix România revine în 2023 cu …
specialarad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023