Neamț 16 martie 2023

Sinteza Zilei:
  • Un bărbat din comuna Dochia, județul Neamț, a murit după ce a confundat o sticlă de bere cu una în care se afla benzină și a băut în mod accidental carburantul, scrie tvmneamt.ro.
  • Primăria din Târgu-Neamț a anunțat că alocă o sumă importantă de bani pentru înființarea primei biblioteci comunitare din oraș.
  • Doi bărbați din Bicaz-Chei au fost arestați pentru 24 de ore în cazul unei explozii care a avut loc într-un apartament, iar al treilea suspect este căutat de poliție, conform anchetei desfășurate de autorități și prezentată de monitorulneamt.ro.
  • Un fost director și o contabilă din cadrul Liceului Tehnologic „B.P. Hasdeu” din Piatra-Neamț au fost trimiși în judecată pentru delapidare, după ce ar fi folosit bani din fondul școlii pentru a-și acoperi cheltuielile personale, relatează zch.ro.
  • O femeie în vârstă de 60 de ani din comuna Zănești a fost găsită de pompieri moartă în locuința sa, după ce s-a produs un incendiu la un aparat de încălzire lăsat nesupravegheat, informează pressalert.ro.
Concluzie: Astăzi, în Neamț s-au întâmplat evenimente care au atras atenția presei, printre acestea numărându-se moartea accidentală a unui bărbat care a consumat benzină în loc de bere, arestarea a doi bărbați și căutarea unui al treilea suspect în cazul unei explozii, deschiderea primei biblioteci comunitare din Târgu-Neamț, trimiterea în judecată a unui fost director și a unei contabile pentru delapidare și un incendiu soldat cu moartea unei persoane din comuna Zănești.
Un bărbat din Neamț a murit după ce a băut accidental benzină
Un bărbat din comuna Dochia, județul Neamț, a m…
www.digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023