Neamț 24 martie 2023

Sinteza Zilei – 24 martie 2023

Sinteza Zilei

  • O gravidă în vârstă de 40 ani a născut în toaleta unui magazin alimentar din Piatra Neamț, iar la sosirea cadrelor medicale a declarat că nu știa că este însărcinată (sursa: Agerpres).

  • Zona intersecției din fața hotelului Ceahlău din Piatra Neamț a suferit modificări, după desființarea sensului giratoriu, ca urmare a închiderii circulației pe podul de la Spital (sursa: ZiarPiatraNeamt.ro).

  • Compania ALLES GUTE SRL din Piatra Neamț se află în proces de retehnologizare pentru refacerea capacității de reziliență, conform unui comunicat de presă (sursa: MasiniUnelte.ro).

Concluzie

Astăzi, în presa locală din Neamț, au fost raportate o serie de evenimente diverse, printre care situația neobișnuită a unei femei care a născut în toaleta unui magazin, modificările din zona intersecției de la Hotel Ceahlău din Piatra Neamț și un comunicat de presă privind retehnologizarea la compania ALLES GUTE SRL din aceeași localitate.

Comunicat de presă. Retehnologizare pentru refacerea capacității de reziliență la ALLES GUTE SRL din municipiul Piatra Neamț, județul Neamț
The post appeared first on .
mesagerulneamt.ro
Piatra Neamț. Cum arată intersecția de la Hotel Ceahlău, după reconfigurare
Închiderea circulației pe podul de la Spital a …
mesagerulneamt.ro
Moment de panică pentru o femeie din Neamț: nu știa că e gravidă și a născut în toaleta unui magazin alimentar
O gravidă în vârstă de 40 ani a născut în toale…
www.stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023