Olt 1 martie 2023

Sinteza Zilei:
  • Şoferul de 29 ani care a provocat un grav accident rutier, luni, 27 februarie 2023, la ieșire din municipiul Slatina, în urma căruia o femeie a decedat, a rămas fără permis și anul trecut. El circula cu mașina tatălui său, consilier județean și lider sindical.
  • Preşedintele venezuelean Nicolas Maduro, un aliat fidel al Rusiei, s-a întâlnit marţi la Caracas cu secretarul puternicului Consiliului de Securitate al Rusiei, Nikolai Patruşev.
Concluzie: În ziua de azi, presa locală din Olt a acordat atenția cuvenită într-un grad ridicat a două subiecte, unul local și unul internațional, primul fiind un accident rutier grav care a avut loc la ieșirea din Slatina, iar al doilea fiind o întâlnire între președintele venezuelean și secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei.
Venezuela: Maduro, aliat al Rusiei, s-a întâlnit cu Patruşev, secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei, la Caracas
Preşedintele venezuelean Nicolas Maduro, un ali…
www.stiripesurse.ro
Cine e beizadeaua care a provocat gravul accident de circulație din Slatina. Poliția a stabilit că el conducea drogat
Șoferul de 29 ani care a provocat un grav accid…
www.stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023