Olt 10 aprilie 2023

Sinteza Zilei – 10 aprilie 2023

Sinteza Zilei

Avarie la rețeaua de apă din Balș afectează mai multe străzi

Serviciul de alimentare cu apă este oprit pe străzile Cireșului, Cuza Vodă, Tudor Vladimirescu, Răsăritului, Chilia, 1 Mai Zambilelor, Anton Pann și Turda, din orașul Balș, până la ora 14.00, din cauza unei avarii pe rețeaua de alimentare cu apă. Anunțul a fost făcut de Compania de Apă Olt SA, ai cărei angajați intervin pentru rezolvarea problemei. În Balș se lucrează la extinderea rețelelor de apă și canalizare, în cadrul proiectului cu finanțare europeană „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt”, iar astfel de incidente sunt inevitabile, având în vedere complexitatea lucrării executate, spun reprezentanții CAO. Având în vedere că este vorba de o intervenție de urgență, oprirea furnizării apei nu a putut fi anunțată mai devreme, mai spun aceștia.

O femeie din Slatina, înjunghiată de soț

O femeie în vârstă de 32 de ani, din municipiul Slatina, a fost înjunghiată de soțul său, sâmbătă dimineața, în urma unui conflict conjugal, informează IPJ Olt. Femeia a fost transportată la spital, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale, iar starea ei este în prezent stabilă. Bărbatul de 36 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru tentativă de omor. Potrivit anchetatorilor, terțe persoane nu ar fi fost implicate în conflict. Cazul este cercetat de polițiști sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina.

Un bărbat din Caracal, arestat pentru trafic de droguri

Un bărbat în vârstă de 27 de ani, din municipiul Caracal, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru trafic de droguri de risc și mare risc, după ce polițiștii au descoperit, în locuința acestuia, 25 de plicuri cu substanțe susceptibile de a fi droguri de risc și mare risc, o cantitate de tăiței de măsline și o sumă de bani. Cazul este cercetat de polițiști sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal.

Concluzie

Azi, presa locală din Olt a adus în prim plan: o avarie la rețeaua de apă din Balș care a afectat mai multe străzi, o femeie înjunghiată de soțul său în municipiul Slatina și un bărbat din Caracal arestat pentru trafic de droguri de risc și mare risc.

Mai multe străzi din Balș au rămas fără apă la robinet din cauza unei avarii la rețeau de alimentare
Serviciul de alimentare cu apă este oprit pe st…
olt-alert.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023