Olt 11 aprilie 2023

Sinteza Zilei – 11 aprilie 2023

Sinteza Zilei:

  1. Un accident rutier a avut loc marți după-amiază pe strada Pitești din Slatina, în zona ALRO. În eveniment au fost implicate două autoturisme și două persoane ar fi fost rănite, potrivit primelor informații.
  2. Două persoane au fost rănite, marți, după ce un șofer băut, în vârstă de 42 de ani, din Ocna Sibiului, județul Sibiu, a lovit un alt autoturism, condus de un bărbat de 37 de ani, din Slatina, județul Olt. Accidentul s-a produs la intrarea în municipiul Slatina.
  3. Numărul deceselor provocate de gripă a crescut, în ultima perioadă, în județul Olt, unde, până acum, 251 de cazuri de gripă au fost confirmate. Încă două persoane au decedat, în Olt, din cauza gripei, reiese dintr-o situație a Direcției de Sănătate Publică (DSP) Olt.

Concluzie:

Astăzi au avut loc două accidente rutiere în Slatina, soldate cu rănirea a patru persoane, și a crescut numărul deceselor provocate de gripă în județul Olt.

Numărul DECESELOR provocate de gripă crește în Olt. Situația bolilor sezonului rece în județ
Numărul deceselor provocate de gripă a crescut,…
olt-alert.ro
Accident rutier în Slatina, pe strada Pitești, în zona ALRO. Două persoane ar fi fost rănite/ Imagini de la fața locului
Un accident rutier a avut loc marți după-amiază…
olt-alert.ro
Accident produs la intrarea în Slatina de un șofer băut: două persoane au fost rănite
Două persoane au fost rănite, marți, după ce un…
www.stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023