Prahova 16 martie 2023

Sinteza Zilei – 16 Martie 2023

Sinteza Zilei

  • Mai mulți tineri din Ploiești au participat la o simulare de dezastre organizată de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova. Scopul acestei acțiuni a fost de a consolida capacitățile de intervenție în caz de situații de urgență și a fost bine primită de către toți cei implicați.

  • Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a anunțat că se intenționează extinderea liniei de tramvai pentru a ajuta la reducerea traficului din oraș. Proiectul a fost discutat cu reprezentanții din domeniu și se speră că va fi pus în practică cât mai curând.

  • Câteva sute de polițiști din Prahova au protestat împotriva condițiilor de lucru și a programului prea încărcat. Întrunirea de la sediul Poliției a fost liniștită și aveau mesajul către cei care iau deciziile în privința acestor probleme de a se implica și de a îmbunătăți situația.

Concluzie

Astăzi, preșa din Prahova a acordat atenție principală unor evenimente care au implicat: simulari de dezastre organizate de către ISU în Ploiești, planuri de extindere a liniei de tramvai în Ploiești și protestele polițistilor împotriva condițiilor de lucru.

Protest civic de amploare la Sinaia împotriva ”odiosului proiect girat de primarul Vlad Oprea”
COMUNICAT DE PRESĂ Mai multe forțe civice din S…
gazetaph.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023