Prahova 8 aprilie 2023

Sinteza Zilei – 08/04/2023

Sinteza Zilei

  • O adolescentă în vârstă de 12 ani, din Prahova, este căutată de poliție și părinți. Fata a plecat vineri seară de acasă și nu a mai revenit.
  • Marcel Ciolacu a spus că PSD va insista în Parlament ca noile reglementări ale legilor Educaţiei să restabilească autoritatea profesorilor. Liderul PSD a făcut referire la cazul profesoarei din județul Prahova, umilită de elevi sau […]
  • Strecurate printre delușoarele ploieștene, sunt câteva locuri cu povești care uluiesc. Uite, Ghighiul c-o icoană Născătoare adusă din Siria. Și păstrată în închinare și tăcere un întreg comunism. Uite Ploieștiorii c-un zid-ruină cu sfinți pictați, Dumnezeu știe cum se păstrează. Uite Zamfira, zugrăvită de Nicolae Grigorescu la 18 ani. De vrei mână cumpătată omenească mergi la Conacul Bellu. De vrei vin și îmbucare, uite, 1000 de Chipuri pe dealul Urlaților. Înc-o vacanță mică și miraculoasă, acum în zilele Paștelor.

Concluzie

Astăzi, în presa locală din Prahova au fost acoperite subiecte precum dispariția unei adolescente, redobândirea autorității profesorilor și atracțiile turistice din zonă.

Copilă de 12 ani, dată dispărută în Prahova. Poliția cere ajutorul cetățenilor
O adolescentă în vârstă de 12 ani, din Prahova,…
www.gandul.ro
Ghighiu, Ploieștiori, Zamfira / de închinat, Conacul Bellu / de respirat, 1000 Chipuri / de băut și îmbucat
Strecurate printre delușoarele ploieștene, sunt…
www.hotnews.ro
Marcel Ciolacu, despre cazul profesoarei din Prahova, umilită de elevi: ”Dascălii au ajuns bătaia de joc a unor elevi”
Marcel Ciolacu a spus că PSD va insista în Parl…
www.gandul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023