Sălaj 1 martie 2023

Sinteza Zilei:
  • Primăria Jibou a luat măsuri pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor prin protocolul de colaborare cu Poliția orașului Jibou și prin patrulări în zonele rurale și in zonele agricole.
  • Natalitatea din județul Sălaj este în continuă scădere, in timp ce mortalitatea este în creștere. Aceasta poate indica o criză demografică în regiune.
  • Lipsa de hornari din orașe și comune din Sălaj poate fi o cauză a numărului de incendii înregistrate în ultimii ani în locuințele private. Hornarii autorizați sunt ignorati și neapreciați, iar rezultatele sunt tragice.
  • Pregătirile pentru „Happy Wedding”, cel mai mare târg de nunți din Sălaj sunt în plină desfășurarea. Managerul de marketing, Alexandra Roșu, discută despre evenimente și planuri.
Concluzie: Astăzi în județul Sălaj s-au discutat probleme emoționante. Primăria Jibou și Poliția orașului Jibou au decis să lucreze împreună pentru a menține ordinea și siguranța în regiune. A crescut numărul de decese, iar scăderea nașterii poate indica o criză demografică. În plus, această sinteză a atras atenția asupra unei probleme cu potențiale mai mari, și anume insuficiența de hornari autorizați.
Măsuri pentru prevenirea infracțiunilor în Jibou
Potrivit Autorității Teritoriale de Ordine Publ…
www.magazinsalajean.ro
Dezastrul demografic continuă în Sălaj. Mai puține nașteri, mai multe decese
Natalitatea în județul Sălaj este într-o contin…
www.magazinsalajean.ro
Cele mai multe orașe și comune din Sălaj duc lipsă de hornari
Lipsa unui serviciu public sau privat de coșeri…
www.magazinsalajean.ro
FAŢĂ ÎN FAŢĂ cu Adrian Lungu: pregătiri pentru „Happy Wedding”, cel mai mare târg de nunți din Sălaj (VIDEO)
Invitat – Alexandra Roșu, manager marketing
www.magazinsalajean.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023