Sălaj 22 martie 2023

Sinteza Zilei

  • Un cabinet de stomatologie și unul de medicină generală vor fi înființate în perioada imediat următoare în cadrul Liceului Tehnologic „Voievod Gelu” și la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Zalău, anunță Primăria. (scor: 0)
  • Antreprenorii se întâlnesc vineri, 24 martie, la evenimentul Chapters de la Zalău, dedicat femeilor antreprenor din România și organizat în cadrul locației Brilliant. (scor: 0)
  • Au fost complet modernizate trei stații Petrom din județul Sălaj iar acum găsim magazinele MyAuchan, supermarketul din drumul nostru, care sunt deschise non-stop. De asemenea, se aplică reduceri pentru mai multe produse. (scor: 0)
  • Un imobil din domeniul public al comunei Crasna urmează să fie trecut în administrarea Ministerului Afacerilor Interne – Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Porolissum” din judeţul Sălaj, pentru construirea unui sediu în care să funcţioneze subunitatea de pompieri din localitate. (scor: 0)
  • S-a născut o inițiativă la Șimleu Silvaniei, prin care se dorește promovarea turismului prin transformarea comorilor tradiționale în obiecte care să fie asociate cu frumusețea și autenticitatea zonei, se arată într-un comunicat emis de Primăria orașului. (scor: -10)
  • Calendar istoric al judeţului Sălaj – 22 Martie. Printre personalitățile menționate în acest articol se numără pictorul flamand Anthonius Van Dyck, născut în 1599, al cărui portret al lui Carol I al Angliei este una dintre cele mai cunoscute lucrări ale sale. (scor: -30)

Concluzie

Astăzi, în presa locală din Sălaj, au fost prezentate mai multe subiecte, cele mai importante dintre acestea fiind legate de sănătate (infimeazări privind înființarea unor cabinete medicale în școli) și antreprenoriat (evenimentul Chapters organizat la Zalău pentru femeile antreprenor). De asemenea, o unitate de pompieri din Crasna urmează să primească un sediu nou, iar unele stații Petrom din județ au fost modernizate și acum primesc magazinele MyAuchan.

Eveniment Chapters la Zalău
Vineri, 24 martie, antreprenorii își dau întâln…
salajeanul.ro
Oprirea ta 2 în 1: La MyAuchan din stațiile Petrom din județul Sălaj alimentezi, faci cumpărături și-ți vezi de drum
Ai parte de reduceri de peste 20% la o selecție…
www.magazinsalajean.ro
Cabinete medicale școlare noi pentru elevii și preșcolarii din Zalău
Un cabinet de stomatologie și unul de medicină …
www.magazinsalajean.ro
Calendar istoric al judeţului Sălaj – 22 Martie
1896: Ady Endre debutează ca poet în ziarul Szi…
www.magazinsalajean.ro
Sediu nou pentru pompierii din Crasna
Subunitatea de Pompieri din Crasna va avea un s…
www.magazinsalajean.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023