Satu Mare 21 martie 2023

Sinteza Zilei:

 1. De Ziua Internatională a Pădurilor s-a realizat primul traseu educațional de Directia Silvică Satu Mare în cadrul Ocolului Silvic Tășnad în trupul de pădure Foieni. Traseul interactiv silvo-educational- cu numele ,,Descoperă secretele pădurii,, are o lungime de 1 km si un grad de dificultate redus, destinat iubitorilor de natură. Pe parcursul traseului se întâlnesc 9 panouri informative, panouri care cuprind informații referitoare la vietuitoarele pădurii, speciile de arbori, ciclu de viață a unui arboret, beneficiile pădurii precum și curiozități legate de floră și faună.

  Sursa: Buletin de Carei

 2. Azi, de Ziua poeziei, Trupa de teatru MEM din Carei a dat startul acțiunii culturale „Pauza de poezie”. Au fost vizitate două licee din Carei, Liceul Tehnologic „Simion Bărnuțiu” și Liceul Teoretic Carei unde s-a făcut vorbire despre poezii, despre poeți, despre ce rol are poezia și arta în viața noastră. Nu a fost uitată nici arta poetică, nu au lipsit recitările.

  Sursa: ZiarMM.ro

 3. O femeie s-a prezentat marți, 21 martie, la sediul poliției pentru a preda o sumă de bani. Banii au fost găsiți în parcarea unui hipermarket din municipiul Satu Mare, iar acum se caută persoana care să revendice suma pierdută. „Astăzi s-a găsit o sumă de bani în parcarea Auchan Satu Mare, zona primei intrări. Banii au fost predați poliției, iar cine i-a pierdut este rugat să se prezinte la sediul poliției Satu Mare”.

  Sursa: Satu Mare News

 4. Pe pagina oficială a Primăriei Carei nu a fost postată NICIODATĂ vreo ședință de CL desfășurată online. Buletin de Carei a intrat în posesia înregistrărilor ședințelor aleșilor locali pe care Primăria Carei nu vrea să le facă publice. Chiar și Prefectura Satu Mare susține conducerea exclusiv UDMR a Primăriei Carei în ce privește lipsa redării ședințelor de Consiliu local și îndeamnă interesații să facă solicitări scrise.

  Sursa: Buletin de Carei

Concluzie:

Sursa principală a articolelor este presa locală din Satu Mare. Evenimentele de interes public acoperă subiecte variate, precum activități educative pe teme silvo-educative în pădure, sărbătorirea zilei internaționale a poeziei, găsirea unor bani pierduți într-o parcare și lipsa înregistrărilor ședințelor consiliului local de la Carei disponibile publicului.

Traseu educațional în pădurea Foieni. De Ziua Pădurii
De Ziua Internatională a Pădurilor s-a realizat…
www.buletindecarei.ro
Ziua Internațională a Poeziei marcată inedit la Carei
Azi, de Ziua poeziei, Trupa de teatru MEM din C…
www.buletindecarei.ro
Bani găsiți în parcarea unui hipermarket din Satu Mare și predați poliției. Se caută proprietarul
O femeie s-a prezentat marți, 21 martie, la sed…
portalsm.ro
Premieră la Carei! Se pot urmări ședințele Consiliului Local în format online
Pe pagina oficială a Primăriei Carei nu a fost …
www.buletindecarei.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023