Sibiu 10 martie 2023

  • O tânără din Sibiu, Claudia Angelika Maurer, dispărută în luna februarie, va fi căutată cu câini și autoturisme de teren de către polițiști și voluntari.
  • Peste o sută de comercianți au fost amendați în Sibiu pentru comercializarea de produse specifice pe domeniul public în perioada sărbătorilor de 1 și 8 martie.
  • Legea care prevede fiscalizarea bacșișului a fost benefică pentru angajații din domeniul Horeca din Sibiu.
  • Bogdan Mira, Profesorul Anului în Învățământul Rural, împreună cu Gabriela Dima, reprezentantă a Organizației Teach for Romania, au inițiat un proiect prin care învață engleză gratis copiii din satele mai sărace.
  • Ediția de primăvară a Târgului de Cariere de la Sibiu a atras sute de participanți, mai ales IT-iști, doritori să afle ofertele companiilor din diferite sectoare de activitate.
  • Primarul comunei Gherdeal, din apropierea Sibiului, a explicat că prețul unei case în zonă este de 60.000 de euro, și nu doar 2.000 de lei, așa cum s-a scris în unele publicații.
  • Senatorul Diana Șoșoacă, președintele Partidului S.O.S. România, a comentat călătoria de lux a președintelui Klaus Iohannis într-un interviu acordat în studioul BZI LIVE.
Concluzie: Astăzi au atras atenția în presă dispariția tânărăi Claudia Angelika Maurer din Sibiu, fiscaliziarea bacșișului în domeniul Horeca, proiectul Profesorul Anului în Învațământul Rural de a învăța engleză gratis copiii mai săraci, amenzile aplicate comercianților neautorizați de produse specifice de 1 și 8 martie, ediția de primăvară a Târgului de Cariere de la Sibiu, precizarea primarului comunei Gherdeal despre prețul unei case, și comentariile senatorului Diana Șoșoacă despre călătoria de lux a președintelui Klaus Iohannis.
Profesorul din Sibiu care îi învață engleză gratis pe copiii mai săraci – Bogdan Mira: „Scopul a fost să-i pregătim pentru viață”
Bogdan Mira este profesor în școala din satul S…
www.oradesibiu.ro
Diana Șoșoacă, președintele S.O.S. România, despre călătoria de lux a președintelui Klaus Iohannis, la BZI LIVE: „Îl rog să folosească E85 până la Sibiu să vadă ce înseamnă traficul” – VIDEO
Președintele Partidului S.O.S. România, Diana Ș…
www.bzi.ro
Case de vânzare cu doar 2.000 de lei, în România. Care este ADEVĂRUL, de fapt. Cât costă o casă în Gherdeal
În ultima perioadă, mai multe publicații au scr…
www.gandul.ro
Fiscalizarea bacșișului, avantajoasă pentru ospătarii din Sibiu – „Lasă ciubuc și cei care plătesc cu cardul”
Legea care prevede fiscalizare bacșișului a fos…
www.oradesibiu.ro
Sute de amenzi pentru vânzătorii neautorizați de mărțișoare și flori la Sibiu – Cei mai mulți prinși pe Semaforului
În perioada sărbătorilor de 1 și 8 martie, pest…
www.oradesibiu.ro
FOTO VIDEO – Sute de oameni la Târgul de Cariere din Sibiu – Joburi pentru toată lumea, dar la mare căutare sunt IT-iștii
A început ediția de primăvară a Târgului de Car…
www.oradesibiu.ro
Tânără din Sibiu, dispărută de peste o lună, va fi căutată cu câini și autoturisme de teren
O tânără dispărută în luna februarie va fi căut…
www.stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023