Sibiu 14 aprilie 2023

Sinteza Zilei – 14 aprilie 2023

Sinteza Zilei

  • Cu ocazia sărbătorilor pascale, piețele agroalimentare din Sibiu vor funcționa după un program special, iar sibienii care doresc să își cumpere produse pentru masa de Paște trebuie să cunoască faptul că acestea vor fi deschise până sâmbătă la ora 16:00.

  • O femeie din București, stabilită într-un sat din județul Sibiu, a intrat în vizorul oamenilor legii după ce, în urma unei percheziții domiciliare, au fost găsite droguri, unele dintre ele de mare risc, în casa unde locuia. Femeia a declarat că folosește drogurile ca terapie pentru boli autoimune, stres post-traumatic și depresie cronică.

  • Dacă vreți ca bunătățile de pe masa de Paște să aibă gustul de odinioară, vă puteți aproviziona – fără să dați greș – de la micii producători prezenți în piața volantă din Sibiu.

  • Trei tineri, studenți la Sibiu și Cluj, au fost salvați de către salvamontiștii din județul Alba, după ce au rămas blocați pe un traseu montan din Cheile Râmețului.

  • Sibiul găzduiește anul acesta etapa națională a olimpiadei de Limba și Literatura Română pentru elevii claselor IX-XII. Aceasta se va desfășura în perioada 19-22 aprilie la Colegiul Național „Octavian Goga”.

Concluzie

În Sibiu au avut loc evenimente variate astăzi, de la programul special al piețelor pentru Paște, la salvarea a trei tineri blocați pe un traseu montan, trecând prin organizarea Olimpiadei Naționale de Română pentru elevii liceali.

Programul piețelor din Sibiu de Paște – Sunt deschise până sâmbătă
Cu ocazia prilejuită de sărbătorile pascale, pi…
www.oradesibiu.ro
Bucureșteancă prinsă cu droguri de mare risc la Sibiu – A scăpat de închisoare pentru că le consuma în scopuri medicinale
O femeie din București, stabilită într-un sat d…
www.oradesibiu.ro
Oamenii stau la coadă pentru bunătăți în piața volantă din Sibiu: ”Fac produsele astea din suflet”. Cât costă o masă de Paște
Dacă vreți ca bunătățile de pe masa de Paște să…
stirileprotv.ro
FOTO VIDEO| Intervenție Salvamont Alba, la Cheile Râmețului: Trei tineri, din Sibiu și Cluj, blocați pe un traseu montan, au fost salvați
FOTO VIDEO| Intervenție Salvamont Alba, la Chei…
ziarulunirea.ro
Sibiu organizează Olimpiada Națională de Română – Competiția va avea loc la Colegiul „Octavian Goga”
Sibiul găzduiește anul aceasta etapa națională …
www.oradesibiu.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023