Sibiu 5 martie 2023

Sinteza Zilei:

  • Polițiștii sibieni au aplicat amenzi în valoare totală de 48.000 de lei și au lăsat fără permis 19 șoferi, cu ocazia unei acțiuni desfășurate în sistem „cascadă” pe autostrada A1 Sibiu – Deva pentru depistarea nerespectării regulilor de circulație.
  • O tânără sibiană care se numea de mai mult timp cu numele soțului la care divorțase, a fost obligată să își schimbe numele de către Tribunalul Sibiu, fiind decedată.
  • Noul cabinet stomatologic de la centrul de sănătate din Cisnădie înseamnă, pentru locuitorii din localitate, faptul că vor fi consultați și tratați direct în localitatea lor, nu se vor mai deplasa la Sibiu.
  • Mai multe grupuri de voluntari au mers în Parcul Tășuleasa din Sibiu, unde au făcut curat și au îngrijit spațiul, pentru a le oferi turiștilor o experiență mai frumoasă.

Concluzie:

Articolele din presa locală de astăzi din Sibiu au acoperit subiecte variate, de la acțiuni ale poliției pe autostrăzi, la decizii ale Tribunalului Sibiu și inițiative de implicare civică și voluntariat pentru îmbunătățirea locurilor din oraș.

Bucureștean amendat și lăsat fără permis la Sibiu – Conducea cu 210 km/h pe autostradă
Polițiștii sibieni au acționat, sâmbătă, în sis…
www.oradesibiu.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023