Sibiu 8 aprilie 2023

Sinteza Zilei

  • Echipa FCU Craiova a învins U Cluj cu 3-1, marcator fiind Chițu.
  • Ministerul Transporturilor anunță că se încep lucrările la primul tunel la nivel de autostradă din România, pe autostrada Sibiu-Pitești.
  • Primăria din Cisnădie a interzis accesul microbuzelor între blocuri pentru a fluidiza traficul, fapt care a stârnit controverse în oraș.
  • Zboruri operate de compania aeriană AirConnect au fost anulate, iar pasagerii au fost transportați cu autocarul de la București către Sibiu.

Concluzie

Echipa FCU Craiova a câștigat un meci important, autorul hat-trick-ului fiind Chițu. Ministerul Transporturilo a anunțat începerea lucrărilor la primul tunel la nivel de autostradă din România. În Cisnădie, primăria a interzis accesul microbuzelor între blocuri pentru a fluidiza traficul, fapt care a stârnit controverse în oraș. Compania aeriană AirConnect a anula zboruri, iar pasagerii au fost transportați cu autocarul.
Zbor București – Sibiu, anulat vineri – Avionul s-a stricat, iar pasagerii au fost transportați cu autocarul
Două zboruri operate de compania aeriană AirCon…
www.oradesibiu.ro
Scandal la Cisnădie după ce primăria nu mai permite accesul microbuzelor între blocuri – Primarul Huja: „Dorim să fluidizăm traficul”
Este scandal la Cisnădie după ce primăria a anu…
www.oradesibiu.ro
Ministerul Transporturilor: Pentru Pitești – Sibiu avem contractele semnate. Încep lucrările la primul tunel la nivel de autostradă
Ionel Scrioșteanu, secretar de stat în Minister…
www.digi24.ro
FCU Craiova a învins la Mediaş, pe U Cluj, cu 3-1. Golurile oltenilor au fost marcate de Chiţu
Echipa FCU Craiova a întrecut sâmbătă, în depla…
www.stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023