Sibiu 8 martie 2023

  • Un șofer a fost prins de radar cu 214 km/oră pe A1, în Sibiu. „Oare s-a suparat pe noi pentru că l-am lăsat fără permis?”
  • Enunțul făcut de către primarul orașului Tălmaciu, Ioan Oancea, deunăzi, privind accesarea de către Primărie a unor fonduri nerambursabile pentru reabilitarea clădirilor publice din orașul nostru și câștigarea proiectului finanțat din surse externe nerambursabile (PNRR)
  • Polițiștii au oprit pentru control, marți, trei vehicule încărcate cu lemne la Orlat și pe DN1 la Hula Bradului. Doi bărbați au fost amendați cu 10.000 de lei, în timp ce al treilea a scăpat cu avertisment. Niciunul dintre sibieni nu a putut prezenta documente legale de proveniență sau de transport.
  • Doi șoferi băuți au fost depistați, în trafic, în Sibiu și Moșna, de polițiștii sibieni. Amândoi s-au ales cu dosar penal. 
  • Cea mai tare petrecere din Sibiu va fi găzduită la Backyard, unde vor urca pe scenă artiștii momentului de muzică trap din România – Nane, Rava și Amuly.
  • Au apărut detalii tulburătoare în cazul bebelușului de doar cinci săptămâni găsit abandonat într-un șanț de pe marginea unui drum, la ieșirea dintr-un sat din județul Sibiu.

Concluzie: Astăzi, presa din Sibiu a acoperit subiecte precum: conducerea neresponsabilă a unui șofer prins de radar, accesarea de fonduri pentru reabilitarea clădirilor publice din Tălmaciu, transportul ilegal de lemne, conducerea sub influența alcoolului, un eveniment muzical trap la Backyard și cazul bebelușului abandonat.
Un șofer a fost prins de radar cu 214 km/oră pe A1, în Sibiu. „Oare s-a suparat pe noi pentru că l-am lăsat fără permis?”
Un șofer a rămas pieton pentru 3 luni, după ce …
www.digi24.ro
Adrian GICĂ, Forța Dreptei: Tălmaciu, încotro? (CP)
Enunțul făcut de către primarul orașului Tălmac…
www.oradesibiu.ro
FOTO: Transporturi ilegale de lemne în Orlat și la Hula Bradului – Doi sibieni amendați cu 10.000 lei
Polițiștii au oprit pentru control, marți, trei…
www.oradesibiu.ro
Dosar penal pentru doi șoferi prinși băuți la volan în Sibiu și Moșna
Doi șoferi băuți au fost depistați, în trafic, …
www.oradesibiu.ro
Cel mai mare eveniment de trap din Sibiu – Nane, Rava și Amuly concertează la Backyard
Cea mai tare petrecere din Sibiu va fi găzduită…
www.oradesibiu.ro
Ies la suprafață NOI DETALII în cazul bebelușului abandonat pe un câmp din Sibiu! Tânăra mamă a mai renunțat la un copil, însă familia ei l-a luat în grijă
Au apărut detalii tulburătoare în cazul bebeluș…
www.gandul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023