Suceava 16 martie 2023

Sinteza Zilei:

  • Un autocamion a ieșit de pe centura de ocolire a Sucevei și a ajuns pe câmp. Nu au fost înregistrate victime.
  • Deputații din Republica Moldova propun modificarea Constituției pentru a interzice deputaților părăsirea fracțiunii cu care au acces.
  • Municipiul Suceava participă la Târgul de Turism “𝑳𝒆 𝑴𝒐𝒏𝒅𝒆 𝒂 𝑷𝒂𝒓𝒊𝒔” din Paris, prezentând o varietate de materiale de promovare turistică.
  • Patriarhul Bisericii Ortodoxe Ruse, Kirill, denunță evacuarea preconizată a călugărilor dintr-o mănăstire emblematică din Kiev, calificând-o drept „monstruoasă”.

Concluzie:

Evenimentele care au atras atenția presei din Suceava și din regiune includ un incident cu un autocamion, o propunere de modificare a Constituției în Republica Moldova, prezentarea materialelor de promovare turistică a orașului Suceava la un târg de turism internațional și poziția Patriarhului Bisericii Ortodoxe Ruse privind evacuarea unei mănăstiri din Kiev.

Autocamion ieșit de pe șosea pe centura de ocolire a Sucevei
Un autocamion a ieșit, joi, de pe centura de oc…
www.newsbucovina.ro
Discuții aprinse în Parlamentul de la Chișinău, pe modificare Constituției: Igor Dodon, după care plâng pușcăriile Moldovei, v-a născut, trădând
Deputații Partidului Socialiștilor, din Republi…
www.stiripesurse.ro
Suceava se prezintă cu ce are mai bun la Paris pentru a atrage turiști
Municipiul Suceava participă împreună cu Consil…
www.newsbucovina.ro
Kirill denunţă din nou ordinul de evacuare pentru Lavra Pecerska din Kiev: „E leagănul civilizaţiei şi culturii noastre”
Patriarhul Bisericii Ortodoxe Ruse, Kirill, a c…
www.hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023