Suceava 17 martie 2023

Sinteza Zilei

  • Doi migranți din Siria au fost depistați de polițiștii de frontieră suceveni și predați Centrului Regional de Cazare și Proceduri pentru Solicitanți de Azil din Rădăuți.
  • Două case din cartierul brașovean Schei au fost distruse în urma unui incendiu, iar în învălmășeala creată, de spaimă, câinele uneia dintre familii și-a mușcat stăpânul, care a avut nevoie de îngrijiri medicale.
  • Cauza decesului tânărului în vârstă de 28 de ani din Vatra Dornei care a murit pe masa de operație, după anestezie, a fost stop cardiorespirator și edem pulmonar, arată primele rezultate ale necropsiei.
  • Un bărbat fără permis aflat la volanul unui Audi a fost prins de polițiști după o urmărire prin Vicovu de Sus.
  • Medicul Mihai Simu declară că nu s-a mai întâlnit cu un astfel de caz și că e posibil ca pacientul să fi avut probleme cardiace. Totuși, tânărul nu a fost testat dacă era alergic la anestezic.

Concluzie

Astăzi, în presa locală din Suceava, au fost raportate mai multe evenimente printre care se numără: depistarea și predarea la centru de Azil Rădăuți a doi migranți din Siria, un incendiu în cartierul brașovean Schei, decesul tânărului cercetător din Vatra Dornei pe masa de operație, prinderea unui bărbat fără permis la volanul unui Audi și un caz medical care a implicat un tânăr decedat care a avut o anestezie la spitalul din Vatra Dornei.

Medicii surprinși și ei de decesul fulgerător al tânărului cercetător din Vatra Dornei: E posibil să fi avut probleme cardiace
Medicul Mihai Simu declară că nu s-a mai întâln…
www.stiripesurse.ro
Două case din cartierul brașovean Schei au fost distruse în urma unui incendiu. De frică, un câine și-a mușcat stăpânul
Două case din cartierul brașovean Schei au fost…
stirileprotv.ro
Suceava: Migranţi din Siria depistaţi de poliţişti în zona Siret şi predaţi Centrului de Azil Rădăuţi
Doi migranţi din Siria au fost depistaţi de pol…
www.stiripesurse.ro
Bărbat fără permis aflat la volanul unui Audi, prins de polițiști după o urmărire prin Vicovu de Sus
Vineri dimineață, la orele 03:25  pe strada Cal…
www.obiectivdesuceava.ro
Primele rezultate ale necropsiei tânărului de 28 de ani din Vatra Dornei, internat pentru o fractură la cot, care a murit după anestezie: care este cauza decesului?
Cauza decesului tânărului în vârstă de 28 de an…
www.hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023