Suceava 21 martie 2023

Sinteza Zilei:

  • Angajați ai Secției de Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc intervin pentru îndepărtarea unor fragmente de stâncă prăbușite de pe versant pe DN 18, Cârlibaba, și sunt reluate lucrările de punere în siguranță a corpului drumului pe DN 17B, km 44+220, Holda.
  • Poliţiştii şi procurorii DIICOT Suceava fac 27 de percheziții în Suceava și Cluj-Napoca într-un dosar în care persoane din Rădăuţi sunt suspectate că vindeau droguri și substanțe psihoactive unor consumatori, inclusiv minori.
  • Președintele Asociației Naționale pentru Protecția Pacienților, Vasile Barbu, a atras atenția asupra necesității expertizei legale în cazul de la spitalul din Vatra Dornei, unde un bărbat de 28 de ani a murit înaintea unei operații.
  • Trecerile de pietoni inutile de la Rădăuți și alte două localități din Suceava și Iași au devenit subiect de discuție după ce au fost prezentate pe rețelele de socializare.

Concluzie:

Astăzi, presa locală din Suceava a prezentat subiecte variate ce includ intervenții pentru punerea în siguranță a drumurilor, o anchetă DIICOT privind traficul de droguri, precum și decesul unui pacient înainte de o intervenție și controversele generate de trei treceri de pietoni inutile.

Misterul trecerilor de pietoni. Cum au ajuns două treceri la doar câțiva metri distanță una de alta în Rădăuți
Trei treceri de pietoni din Suceava și Iași au …
stirileprotv.ro
Mobilizare mare, captură mică! DIICOT anunță ridicarea a 3,5 kilograme de droguri, după descinderi la Cluj și Suceava
Poliţiştii şi procurorii DIICOT Suceava fac, ma…
www.stiripesurse.ro
Preşedintele Asociaţiei Naţionale pentru Protecţia Pacienţilor, despre cazul de la spitalul din Vatra Dornei: Trebuie să aşteptăm în primul rând expertiza
Preşedintele Asociaţiei Naţionale pentru Protec…
www.stiripesurse.ro
Intervenții ale drumarilor pe DN 18 la Cârlibaba și pe DN 17 B la Holda pentru punerea în siguranță a drumului
DRDP Iași a anunțat, marți, că angajați ai Secț…
www.newsbucovina.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023