Suceava 24 martie 2023

Sinteza Zilei – 24 martie 2023

Sinteza Zilei – 24 martie 2023

  • Anchete în Siret și Constanța. Minore dependente de droguri, violate de traficanți, sechestrate și traficate sexual în schimbul dozelor – În orașul Siret, din județul Suceava, o elevă dependentă era violată de traficanți, în schimbul dozelor, iar opt bărbați acuzați că vindeau droguri minorilor au fost reținuți. În Constanța, o altă adolescentă dependentă era traficată sexual de cei care aprovizionau cu droguri, iar polițiștii au confiscat droguri și bani. (sursa)
  • Fum gros în urma unui incendiu la o groapă de gunoi improvizată la ieșire din Suceava spre Salcea – Un incendiu la o groapă de gunoi improvizată a provocat un fum gros și vizibil din tot orașul în zona Burdujeni din Suceava. Pompierii acționează cu o autospecială de stingere, iar Garda de Mediu Suceava a fost anunțată pentru a lua măsurile necesare. (sursa)

Concluzie

Astăzi, presa locală din Suceava a atras atenția prin două evenimente deosebit de grave: anchetele în cazul traficului de droguri și traficului de persoane în schimbul dozelor, și incendiul de la groapa de gunoi care a provocat un fum gros și vizibil din întregul oraș.

Anchete în Siret și Constanța. Minore dependente de droguri, violate de traficanți, sechestrate și traficate sexual în schimbul dozelor
În orașul Siret, din județul Suceava, o elevă d…
www.digi24.ro
Fum gros în urma unui incendiu la o groapă de gunoi improvizată la ieșire din Suceava spre Salcea
Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin…
www.newsbucovina.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023