Suceava 13 martie 2023

Sinteza Zilei

Sinteza Zilei:

  • Un șofer din Suceava s-a lăudat pe TikTok că accelerează până la 202 km/ oră imediat ce trece de echipajul de poliție.
  • Angajați ai Secției Drumuri Naționale Suceava au reparat, luni, pavajul din sensul giratoriu de pe centura ocolitoare a Sucevei.
  • Un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Punctului de Lucru Râciu a fost solicitat să intervină pentru lichidarea unui incendiu de vegetație uscată produs în localitatea Șincai, strada Panseluțelor.
  • Ministrul Alexandru Rafila sprijină proiectele Iașului. Astăzi au avut loc, la Ministerul Sănătății, o serie de întâlniri la care au participat prefectul Bogdan Cojocaru, senatorul Maricel Popa, prof. dr. Florin Mitu, vicepreședinte al Colegiului Medicilor.

Concluzie:

Astăzi în presa locală din Suceava s-au remarcat un echipaj de pompieri care a intervenit la un incendiu de vegetație, angajații Secției Drumuri Naționale Suceava care au reparat un sens giratoriu, un șofer din Suceava care s-a lăudat pe TikTok că accelerează până la 202 km/ oră imediat ce trece de echipajul de poliție și o întâlnire în care Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a discutat despre proiectele din Iași și Moldova.

Pavajul sensului giratoriu de pe centura Sucevei, reparat de lucrători ai SDN Suceava
Angajați ai Secției Drumuri Naționale Suceava a…
www.newsbucovina.ro
Un șofer din Suceava s-a lăudat pe TikTok că accelerează până la 202 km/ oră imediat ce trece de echipajul de poliție
Un șofer de 19 ani, din județul Suceava, s-a lă…
www.digi24.ro
Ministrul Alexandru Rafila, despre investițiile în Sănătate din Iași și zona Moldovei
Ministrul Alexandru Rafila sprijină proiectele …
www.bzi.ro
Incendiu de vegetatie la Șincai
Un echipaj de pompieri cu o autospecială de sti…
www.punctul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023