Teleorman 1 martie 2023

În luna ianuarie, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Teleorman a depistat mai multe nereguli în ceea ce privește respectarea standardelor și etichetării produselor comercializate în județ.

Sursa: articolul cu scorul 0

În prima lună a anului, peste 26.000 de elevi din Teleorman au beneficiat de produse alimentare la școală în cadrul contractului de furnizare încheiat de Consiliul Județean Teleorman.

Sursa: articolul cu scorul 0

Într-o școală din Alexandria, mărțișoarele distribuite cu ocazia zilei de 1 martie au fost politizate, fiind distribuite în același pachet cu calendarele și mărțișoarele și sigle ale Partidului Forța Dreptei.

Sursa: articolul cu scorul 0

La Spitalul Județean de Urgență Alexandria au avut loc mai multe schimbări în ceea ce privește conducerea, precum și în sistemul de management, după o cercetare în privința stocurilor de medicamente și măști de protecție.

Sursa: articolul cu scorul 0

În contextul îngrijorărilor referitoare la prețurile la combustibil, un proprietar de benzinărie din Roșiorii de Vede a anunțat că va reduce cu 5% prețurile la toate produsele vândute la stația sa, ca urmare a proiectului „Redu prețul la combustibil“.

Sursa: articolul cu scorul 0

În municipiul Turnu Măgurele a fost inaugurat „Parcul Revoluției“, o oază verde de recreere în zona centrală a orașului disponibilă publicului în această primăvară.

Sursa: articolul cu scorul 0

O nouă instituție de protecție socială pentru persoanele în vârstă, care include și un centru de îngrijire și recuperare medicală, a fost inaugurată în comuna Nanov, la 10 km de Alexandria.

Sursa: articolul cu scorul 0

Zeci de elevi de la Colegiul Național „Ion Maiorescu“ din Turnu Măgurele au organizat astăzi un protest pașnic în fața școlii, cerând condiții decente pentru desfășurarea orelor de curs și de meditații. În urma protestului, elevii au primit promisiuni din partea conducerii școlii și a autorităților locale.

Sursa: articolul cu scorul 0

O firmă de construcții din Teleorman a primit o amendă de la Curtea de Conturi după ce s-a constatat că firma a achitat salarii sub nivelul salariului minim pe economie și a folosit biscuiți în loc de plata salariilor.

Sursa: articolul cu scorul 0
Concluzia Sintezei Zilei:

În această zi, problemele privind protecția consumatorilor, situația sistemului educațional, precum și dezvoltarea socială și urbanistică sunt printre temele principale ale presei locale din Teleorman.

Nereguli depistate de Protecția Consumatorilor în luna ianuarie, pe raza județului Teleorman
Pe ordinea de zi a Colegiului Prefectural din l…
ziarulteleormanul.ro
26.595 de elevi din Teleorman au beneficiat de produse de panificație, lactate și fructe în luna ianuarie
Conform contractului de furnizare încheiat de c…
ziarulteleormanul.ro
Tradiție politizată în Teleorman. Mărțișoare cu însemne politice în școală
Simbolul primăverii a fost politizat în anumite…
liberinteleorman.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023