Timiș 11 martie 2023

Sinteza Zilei:
  • În Timișoara, un bărbat în vârstă de 51 de ani a fost reținut pentru trafic de droguri de mare risc. El deținea în apartamentul său aproximativ 2 kilograme de cocaină, iar valoarea totală a drogurilor depășea 500.000 de euro.
  • Un accident rutier s-a produs în această dimineață pe o stradă principală din Timișoara. O mașină a intrat în coliziune cu un tramvai, dar nu au fost raportate răniți.
  • Un bărbat a fost reținut în Arad pentru tentativă de omor, după ce și-a înjunghiat vecinul într-un conflict apărut între cei doi. Victima se află în stare gravă la spital.
  • În cadrul campaniei de vaccinare anti-COVID din județul Timiș, săptămâna aceasta se deschid noi centre de vaccinare în Borș, Jimbolia și Sânnicolau Mare, la care se adaugă cele existente deja în Timișoara și în alte localități.
  • În Timiș, numărul cazurilor de COVID-19 a scăzut în ultimele zile, iar rata de incidență a infectărilor este în continuă scădere. Autoritățile vin cu un nou apel la respectarea regulilor de igienă și distanțare socială, pentru a menține această tendință descendentă.
Concluzie: Astăzi, în presa locală din Timiș s-au remarcat un caz de trafic de droguri de mare risc, un accident rutier, un caz de tentativă de omor, informații despre campania de vaccinare anti-COVID din județ și scăderea ratei de incidență a infectărilor cu virusul SARS-CoV-2 în zonă.
Cum au evoluat prețurile apartamentelor de vânzare în Timișoara și în alte mari orașe
Cum au evoluat prețurile apartamentelor de vânz…
renasterea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023