Timiș 30 martie 2023

Sinteza Zilei – 30 Martie 2023

Sinteza Zilei

  • Bookfest a X – a ediţie, la umbra cărţilor în floare. Se deschide astăzi, la Timișoara: Astăzi, 30 martie, se deschide la Timișoara cea de-a X-a ediție a Salonului de Carte Bookfest, găzduit în spațiul Centrului Regional de Afaceri (CRAFT) până în 2 aprilie.
  • PNL Timiș: „Alianța USR-PSD de la Timișoara funcționează pe firul scurt”: Consilierii locali PNL Timișoara afirmă că „au constatat că dezbaterile din Consiliul Local Timișoara privind reorganizarea Direcției de Asistență Socială au scos la lumină felul în care funcționează alianța USR-PSD la nivel local”.
  • O firmă din București și una din Caransebeș, amendate cu 80.000 lei pentru mizeria făcută în Timișoara: O firmă din București și una din Caransebeș, amendate cu 80.000 lei pentru mizeria făcută în Timișoara.
  • Craiova peste… Timişoara: Marius Ghilezan, bănățean de loc, este un editorialist care merită citit grație erudiției sale și mai ales bunei cumpăniri a lucrurilor despre care scrie. În articolul „Opritorii de credinţă ai lui Fritz şi căsuţele de poveste ale Olguţei Vasilescu” autorul scrie aşa: „(…)De unde oltenii se uitau cu jind spre Timişoara, […]”
  • O nouă ediție „Sportul pentru toți”, la Timișoara: Programul care finanțează infrastructura sportivă de la școlile și liceele din Timișoara, revine cu o nouă ediție. Prin Sportul pentru toți se acordă finanțări nerambursabile instituțiilor de învățământ și organizațiilor non guvernamentale.
  • Baschetbaliştii Craiovei au pierdut acasă cu Timişoara: Surpriză neplăcută a echipei de baschet a Craiovei, care a fost învinsă, în Sala Polivalentă, de SCM OHMA Timişoara, scor 80-69.
  • Ministrul Sănătății a semnat finanțări solide pentru sectorul medical. Susținere record pentru spitale din Timiș și Arad: Ministrul Sănătății a semnat finanțări solide pentru sectorul medical. Susținere record pentru spitale din Timiș și Arad.

Concluzie

Astăzi, Timișoara găzduiește cea de-a X-a ediție a Salonului de Carte Bookfest, iar autoritățile locale s-au confruntat cu probleme legate de funcționarea alianței USR-PSD. De asemenea, o firmă din București și una din Caransebeș au fost amendate cu o sumă importantă pentru mizeria făcută în Timișoara. În sport, echipa de baschet a Craiovei a pierdut acasă cu SCM OHMA Timişoara, iar programul „Sportul pentru toți” revine cu o nouă ediție. Ministerul Sănătății a semnat finanțări solide pentru sectoarele medicale din Timiș și Arad.

Bookfest a X – a ediţie, la umbra cărţilor în floare. Se deschide astăzi, la Timișoara
Astăzi, 30 martie, se deschide la Timișoara cea…
renasterea.ro
PNL Timiș: „Alianța USR-PSD de la Timișoara funcționează pe firul scurt”
Consilierii locali PNL Timișoara afirmă că „au …
renasterea.ro
O firmă din București și una din Caransebeș, amendate cu 80.000 lei pentru mizeria făcută în Timişoara
O firmă din București și una din Caransebeș, am…
renasterea.ro
Craiova peste… Timişoara
Marius Ghilezan, bănăţean de loc, este un edito…
cvlpress.ro
O nouă ediție „Sportul pentru toți”, la Timișoara
Programul care finanțează infrastructura sporti…
renasterea.ro
Baschetbaliştii Craiovei au pierdut acasă cu Timişoara
Surpriză neplăcută a echipei de baschet a Craio…
cvlpress.ro
Ministrul Sănătății a semnat finanțări solide pentru sectorul medical. Susținere record pentru spitale din Timiș și Arad
Ministrul Sănătății a semnat finanțări solide p…
renasterea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023