Tulcea 2 martie 2023

Sinteza Zilei – 02/03/2023

Sinteza Zilei

  • Organizarea unui eveniment de către Primăria Stejaru, județul Tulcea, cu grătare și berbecuț din banii unor sponsori anonimi este anunțată pe pagina de Facebook. Se pare că primăria nu a cheltuit bani pentru evenimentul respectiv.

  • DW publică un articol despre blocarea investițiilor ungare în Ardeal și despre faptul că aceasta nu ar fi benefică pentru România. Se precizează că diplomația română a afirmat că nu și-a dat acordul pentru derularea pe mai departe a investițiilor ungare în vestul țării, iar acest lucru duce la blocarea acestora.

Concluzie

Sinpozisul de astazi a inclus un articol despre organizarea unui eveniment într-o localitate din județul Tulcea, precum și un articol publicat de DW referitor la blocarea investițiilor ungare în Ardeal și implicațiile asupra României.

De ce blocarea investițiilor ungare în Ardeal nu folosește României (DW)
Bucureștiul nu vrea să-i aducă pe maghiari de p…
www.stiripesurse.ro
O primărie din Tulcea organizează evenimente cu grătare și berbecuț din banii unor sponsori “anonimi”/ Primarul: “N-au vrut să declare. Care e problema?”
Primăria Stejaru din județul Tulcea a anunțat, …
www.info-sud-est.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023