Tulcea 3 martie 2023

Sinteza Zilei:

  • Primarul Ștefan Ilie propune modificarea regulamentului privind bugetarea participativă, astfel încât proiectele declarate câștigătoare să poată fi implementate.
  • Au fost lansate două proiecte de cercetare a biodiversității Deltei Dunării de către Societatea Ornitologică Română și Asociația pentru Conservarea Diversității Biodiversității, care vor fi implementate pe o perioadă de șase ani.
  • În orașul Babadag a fost inaugurat un cabinet medical modern care va deservi pacienții din localitate și din satele învecinate.
  • Un bărbat în vârstă de 47 de ani a fost arestat preventiv pentru violență domestică, după ce și-ar fi agresat soția și copiii minori.
  • Un tânăr din Tulcea a fost reținut după ce și-ar fi agresat brutal un camarad de clasă în timpul orei de sport, acesta din urmă fiind transportat la spital cu multiple leziuni.

Concluzie:

Astăzi, în Tulcea au fost raportate unele noutăți referitoare la bugetarea participativă, proiectele de cercetare a biodiversității și noile facilități medicale disponibile pentru comunitate, însă au fost și situații neplăcute, precum violența domestică și agresiunea în școală.

Tulcea şi bugetarea participativă: de la trotuare pe terenul altora, la sterilizarea câinilor şi pisicilor
Primarul Ştefan Ilie a propus modificarea regul…
ziaruldelta.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Argeș 27 iunie 2023

Sinteza Zilei - 27 iunie 2023 Sinteza Zilei Alerta falsa cu bomba intr-o autogara din Pitesti. Toti calatorii, evacuati de urgenta. Ce erau, de fapt, pachetele...

Argeș 21 iunie 2023

Argeș 20 iunie 2023

Argeș 17 iunie 2023

Argeș 16 iunie 2023

Argeș 15 iunie 2023